Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2009, 15:56:19
kosmy022 kosmy022 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2009
Locație: Romania, Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Eu am intrat in deruta care m-a determinat si sa deschid acest fir de discutie, citind indicatiile parintelui Cleopa.
M-a durut mult cand am citit cu cata inversunare vorbea negativ despre cei casatoriti si despre femeia la ciclul. Nu-i voie si nu-i voie si e pacat.
M-am simtit brusc o pacatoasa numai pentru ca sunt femeie si casatorita.
Sophia, nu mai citi daca te tulbura asemenea lucruri.Cand e vorba de casatorie sunt putini calugari care sa aiba delicatete, majoritatea trateaza problema "pustniceste", iar pr Cleopa e unul din ei. Exceptie ar fi pr Teofil de la Sambata care e discret si mai delicat un pic.Asta e adevarul in Biserica Ortodoxa, n-avem ce zice : duhovnicia ne vine mai mult de la calugari. Patericul, Filocalia si alte carti din care putem lua si noi lucruri folositoare sunt scrise de calugari. Atmosfera ei o fac. Sfintii din calendar sunt multi calugari, unii chiar pustnici.
Dar hai sa le aratam ca si noi, casatoritii, putem fi sfinti!Nu numai ei. Ca se poate! :)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintii fara copiii se numesc ... pacatosi ... oare asa o fi? refuz sa cred paulici Botezul 57 26.02.2011 00:10:06
Sa nu judecam, caci toti suntem pacatosi! sofronie Generalitati 28 12.02.2011 20:41:11
intrebare pt cei casatoriti Anna Nunta 260 05.09.2010 16:27:03
Catolicii sunt considerati eretici? smaranta Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 37 29.09.2008 16:00:47
TINERI CASATORITI saccsiv Nunta 9 14.01.2008 18:15:19