![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am tot respectul si pentru parerile tale, si cine stie, poate ai dreptate. Fiecare va alege, noi am schimbat pareri aici, si gata. Si eu cred ca in perioadele de care vorbim, copilul trebuie sa fie pe primul plan si sa avem grija sa nu ii daunam printr-un comportament sexual exagerat. Si dupa nastere, femeia este mai putin disponibila oricum.. Dar mi se pare exagerat sa ziciem ca ar trebui tinuta abstinenta doi ani (plus noua luni de sarcina, deci aproape 3..). Nici generatiile dinainte nu au tinut asa ceva, n-am mai auzit. Altfel n-ai vedea atatia copii nascuti la un an distanta in acele generatii, si sunt multi. Cand sunt la doi ('lejea'), se poate pune mai ales pe seama amlaptarii care este un anticonceptional destul de sigur, nu pe abstienta, cred eu. Cu ce nu-s eu de acord e absolutizarea... expresiile de genul 'se opreste cu asprime'. pe vremuri nu vorbeau cred preotii de lucrurile astea, cand nu era lumea asta hipersexcualizata (sigur, ai dreptate aici) nici ei nu se gandeau atata la asta. Oamenii isi traiau casnicia normal, cuminte, frumos, si nu-i intreba nimeni de aceste lucruri. Abstinenta venea firesc, nu de sus, in situatiile in care femeia nu se simtea dispusa la astfel de lucruri. Eu asa vad lucrurile, in orice caz. |
|