![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cum adica sa respecti legile la modul figurat ?
Iisus Hristos a spus ca daca il iubesti pe Dumnezeu din toata inima ta si din tot sufletul tau ,si pe aproapele ca pe tine insuti ,asta cuprinde toata legea si proorocii. |
|
|
|||
|
|||
|
Tu ai fi ucis toti barbatii necircumcisi?
|
|
|
|||
|
|||
|
nu ,bineinteles ca nu.
Nu inteleg despre ce este vorba. |
|
|
|||
|
|||
|
De ce bineinteles ca nu? Ca sa ucizi toti barbatii necircumcisi era o lege data de Dzeu in VT.
|
|
|
|||
|
|||
|
Poti sa ne zici unde? Eu n-am mai auzit de ea.
|
|
|
|||
|
|||
|
Un copil de parte bărbătească netăiat împrejur în carnea prepuțului lui, să fie nimicit din mijlocul neamului său: a călcat legământul Meu
Dar nu are importanta, sint atitea alte legi si tolerante cu care nu am fi de acord azi |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca asa este, banuiesc ca este vorba de un moment anume in care era foarte important pentru evrei sa se deosebeasca de neamurile idolatre din jur. Nu trebuie luat absolut. Si oricum nu este vorba decat de copiii evreilor. |
![]() |
| Tags |
| morala |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lipsa de Dumnezeu in viata morala | Decebal | Morala Crestina | 9 | 06.08.2013 13:02:33 |
| Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. | georgeval | Generalitati | 20 | 15.02.2012 01:37:34 |
| Morala Crestina - importanta ei | iRoDiOn | Morala Crestina | 8 | 28.09.2011 01:45:33 |
| Bioetica, familia si morala crestina | corneliamate | Intrebari utilizatori | 10 | 31.05.2011 08:21:11 |
| Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor | NagyAttilaPuli | Intrebari utilizatori | 8 | 04.07.2010 19:44:22 |
|
|