Citat:
În prealabil postat de anna21
Mi se pare absolut aberant ce scrie in acest articol.
Cum adica sa nu intre in biserica pt ca nu le este de nici un folos?!! Pai daca o femeie are nesansa sa fi fost crescuta in spiritul contemporan, i se interzice si intrarea in biserica? De unde sa afle ea ce este bine? Cine stabileste ca o astfel de femeie nu are nici un folos din mersul la biserica?
Citez:
"Nu vreau sa mai vad uratenia lumii, necinstea, indecenta, nerusinarea, nesimtirea femeilor lipsite de minte, care sfideaza orice buna-cuviinta, orice curatie, orice fapta de omenie; fiind ca niste diavoli intrupati, cutreiera cu nerusinare pietele, drumurile, intrand pana si in biserici si manastiri, desantate, fardate, cu tigara in gura sau in mana, spre a strica sufletele curate si nevinovate, spre a le tara in mlastina depravarii si pierzaniei, aratandu-si goliciunea sufletului lor, lipsit de orice fapta buna sau virtute."
HA!?? Sa aruncam cu pietre in astfel de femei??!! Ajungem ca in tarile musulmane!
NU ELE SUNT PRICINA CADERII NOASTRE, CI NOI!
Ca un ochi curat vede doar frumusetea si dragostea lui Dumnezeu pretutindeni! Cine ne da dreptul sa o judecam pe cea de langa noi si sa spunem ca este un diavol intrupat!!???
Suntem noi aia perfecti??!!
Eu sunt foarte convinsa ca un sfant nu ar putea fi ispitit de o femeie, oricat de atragatoare ar fi ea!!!
(Parerea mea ca mai mult "bun simt" are Ionpat decat cel ce crede ce scrie in articol! Noi NU avem dreptul sa judecam aproapele, avem doar sansa sa-l iubim si sa-i oferim exemplu, daca suntem capabili!!)
Da, ar fi bine ca o femeie crestina sa se comporte asa si pe dincolo, dar cred ca Dumnezeu ne judeca dupa alte criterii in primul rand.
|
Anna21, sa stii ca de data asta sunt foarte de acord cu tine!
Are Dumnezeu alte griji decat cum ne imbracam noi. Si tot ce ai mai scris.
Iar pentru cei care acum o sa-mi spuna ca am mintea intunecata de occident si ca romancele noastre nu sunt asa si pe dincolo.. Sa va spun ceva, nemtoaicele se fardeaza mult mai putin decat romancele. (sa-mi ierte ironia cei la care ma refer, dar de! nu ma pot abtine! ;-))
Tin sa precizez ca eu personal nu ma fardez si nu port fusta mini :-) Dar in pantaloni umblu inclusiv la biserica, si nu vad ce este rau in asta, pentru ca asta e imbracamintea cea mai banala a feleilor dein zilele noastre.
Sa ma iertati, ceilalti, inca nu am citit tot ce s-a mai scris aici.