Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2009, 11:06:53
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Atata discut ca il disper Si eu cred ca el e asa, dar tot imi spune ca inventez si ca ii intorc vorbele. Dar si el imi da apa la moara. STIE ca sunt ffff geloasa, exagerat de geloasa, si eu recunosc, si stiind asta macar ar putea sa aiba grija. Dar de exemplu azi imi spunea ce frumoase si naturale erau femeile mai demult, ca s-a uitat la nu stiu ce videoclipuri de mai demult. Pai n-are decat sa gandeasca ce vrea si sa se uite la cate femei vrea dar de ce trebe sa-mi spuna? Eu stiu ca sunt exagerata, dar de ce nu poate avea grija macar un pic ce-mi tot spune? Mai ales ca stie acum, dupa atatea discutii. Si acum iar sunt trista si in momentele astea numai vreau sa mor, numai pentru a scapa de gelozie, ca precis in Rai nu exista asa ceva.
Precis nu exista! ;-)
acum trebuie sa ma intrerup si azi nu mai am timp, dar mai am niste idei.
o iontrebare practica, de unde poti sa pui smiley-urile astea? Ca eu nu le gasesc :-) Zi buna si pe curand tie si tuturor
Reply With Quote
Vechi 09.05.2009, 11:11:51
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Precis nu exista! ;-)
acum trebuie sa ma intrerup si azi nu mai am timp, dar mai am niste idei.
o iontrebare practica, de unde poti sa pui smiley-urile astea? Ca eu nu le gasesc :-) Zi buna si pe curand tie si tuturor
Ok, numai bine!
Trebuie sa ai in dreapta mesajului in care scrii o casuta cu Emoticoane, si acolo scrie "more". Tie nu-ti apar?
Reply With Quote
Vechi 09.05.2009, 11:20:27
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Ok, numai bine!
Trebuie sa ai in dreapta mesajului in care scrii o casuta cu Emoticoane, si acolo scrie "more". Tie nu-ti apar?
[COLOR=Lime]A[COLOR=PaleGreen]dica : + =[/COLOR][/COLOR]
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintii fara copiii se numesc ... pacatosi ... oare asa o fi? refuz sa cred paulici Botezul 57 26.02.2011 00:10:06
Sa nu judecam, caci toti suntem pacatosi! sofronie Generalitati 28 12.02.2011 20:41:11
intrebare pt cei casatoriti Anna Nunta 260 05.09.2010 16:27:03
Catolicii sunt considerati eretici? smaranta Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 37 29.09.2008 16:00:47
TINERI CASATORITI saccsiv Nunta 9 14.01.2008 18:15:19