![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Probabil ca 0, din moment ce e universal donoare.
|
|||
|
|||
![]()
Si intrebarea evidenta: cum au aparut oamenii cu A si B?
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca Il incluzi pe Dumnezeu in ecuatie, raspunsul e simplu. Daca Il excluzi, atunci intrebarea nu mai are sens.
Mergand pe prima varianta, El a despartit sangele in grupe. Si oamenii in rase si pamantul in tari si a facut sa apara limbile diferite samd. A fost voia Lui sa fie asa si asa a fost. PS: Dumnezeu a continuat actul creatiei si in "ziua" a saptea, si acum, in "ziua" a opta in care suntem astazi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este creationismul si ID. Dar, din cite am inteles, creationismul si ID resping ideea evolutiei, inclusiv a celei "ajutata" de Dzeu. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cat despre ceationism, da, incearca sa dovedeasca cu metode stiintifica ca lumea a fost creata si nu a aparut rin evolutie, nici chiar inteligent teleghidata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asadar "DI" este ceva tipic american. |
|
|||
|
|||
![]()
Pun aici lista pe care am promis-o,cu oamenii de stiinta care sint impotriva darwinismului,in jur de 700 :
http://74.125.155.132/search?q=cache...ang_en|lang_ro Sint multi biologi ( mai multi de 10 ) ,pe la diferite universitati,in diferite tari,las la " placerea" evolutionistior atei si ecu sa-i depisteze.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lista aceea chiar a fost verificata de un sceptic. Bineinteles, a ignorat matematicienii, inginerii, filozofii etc. si a contactat numai biologii. Ca anecdota, exista chiar si un padurar in lista aceea: Gerald E. Hoyer Retired Forrest Scientist (Ph.D. Silviculture). Toti cei contactati au respins ideea ca ar putea fi asociati cu creationismul. In realitate nu exista biologi care sa sustina creationismul. Last edited by razvan4; 28.08.2009 at 07:03:24. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Creationism-Stiintific | Tudor | Resurse ortodoxe on-line | 17 | 10.11.2012 13:24:16 |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Richard Dawkins | bubulyna | Generalitati | 79 | 11.06.2010 10:30:44 |
george becali | alexandra28again | Generalitati | 130 | 01.06.2010 00:30:00 |
|