![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Binenteles ca ne pare rau si ne rugam mereu sa trecem de acest impas ........ Sunt de acord cu tine daca este facatura, asa este cum spui, numai ca acesti reporteri dupa cum vezi umbla cu camera ascunsa si-i prind pe pelicula Audio/Video...asa ceva nu mai lasa loc contestarii ce zici atunci de acest filmulet este tot facatura sau simonism la drumul mare?: http://www.romanialibera.ro/a153007/...rea-cozia.html |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In ce priveste facatura, te rog sa ma crezi ca se poate face (de exemplu se poate face un montaj din diverse situatii), pentru a agrava situatia, adica sa-i dea o conotatie si mai grotesca decat e in realitate. Nu stiu, chiar nu stiu. Bineinteles, stiu ca simonia este o practica din nefericire, asa cum am si zis in postul anterior. Sa ne fereasca Dumnezeu de acest pacat ucigator si sa aiba mila de cei care il practica. O zi de tristete in Biserica noastra, cum sunt, parca, din ce in ce mai multe. Hristos a Inviat! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 15:38:47 |
| Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 14:10:38 |
| Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 23:34:34 |
| IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 22:08:35 |
|
|