|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Ar trebui ca fiecare utilizator sa isi declare apartenenta religioasa? | |||
| Da |      | 49 | 72,06% | 
| Nu |      | 5 | 7,35% | 
| Imi este indiferent |      | 14 | 20,59% | 
| Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj | |||
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 

__________________ " Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Normal ! . . .

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Se simte tot mai mult necesitatea afisarii apartenetei religioase a userilor la vedere, asa cum am vazut si pe alte forumuri; am evita multe discutii in contradictoriu... Cum sa cer unui catolic sa gandeasca ca un ortodox?!? Cum sa cer unui New-agist sa respecte legile si canoanele ortodoxe, cand pe el il caracterizeaza lipsa restrictiilor, libertatea neingradita?  Sper sa fie posibil din punct de vedere tehnic. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Da, sub locatie ar fi ideal. Chiar daca presupune putina munca in plus pt Admin, ar fi cat se poate de folositoare aceasta adaugire. S-ar curata aerul pe forum.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Mda!,ce subtil Anca,este mai bine asa decat cu o exprimare,nu in stil "new age",ci in stil de mahalagism,cum s-a-ntamplat in postarea  "moldoveneasca"... Daca tu consideri ca am principii gen new age,atunci asa sa fie,mai bine decat...lipsa de principii, doar "lectura din principiile altora". 
				__________________ " Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

[COLOR=Red]Ce aveti fratilor cu moldovenii ? Cate talente ne-au dat si nu numai .Traiasca Moldova.    [/COLOR] 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Chiar asa, Cristian.
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| CD/DVD filme si documentare religioase | ovid | Pelerinaje la locuri Sfinte | 13 | 03.09.2011 22:39:07 | 
| Materiale religioase | Serghei_S | Generalitati | 5 | 19.05.2011 21:16:18 | 
| Tatuajele Religioase | SebastianD | Generalitati | 12 | 17.04.2010 22:10:11 | 
| cantece religioase? | Annamarria | Generalitati | 2 | 09.02.2008 12:36:11 | 
| CD/DVD cu documentare religioase | ovid | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 2 | 24.04.2006 23:24:30 | 
|  |