Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Vezi rezultatele sondajului: Ar trebui ca fiecare utilizator sa isi declare apartenenta religioasa?
Da 49 72,06%
Nu 5 7,35%
Imi este indiferent 14 20,59%
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2009, 19:56:54
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Mda!,ce subtil Anca,este mai bine asa decat cu o exprimare,nu in stil "new age",ci in stil de mahalagism,cum s-a-ntamplat in postarea "moldoveneasca"...
Daca tu consideri ca am principii gen new age,atunci asa sa fie,mai bine decat...lipsa de principii, doar "lectura din principiile altora".
Moldovenesc nu e deloc sinonim cu mahalagism.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2009, 20:17:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Moldovenesc nu e deloc sinonim cu mahalagism.
[COLOR=Red]Ce aveti fratilor cu moldovenii ? Cate talente ne-au dat si nu numai .Traiasca Moldova. [/COLOR]
Vechi 04.05.2009, 20:53:06
Anca-Miha
Guest

Implicit

Chiar asa, Cristian.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2009, 03:40:19
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
Pai o are,ii spune " Imi este indiferent "....am uitat sa-ti multumesc pentru urarea de La multi ani,numai pina imi aduc aminte cite ceva,trec ani buni...

PS. si eu am votat ca si tine!

Draga Shelock, mi-a facut placere sa te felicit, dar sa stii ca intre timp am uitat cand este ziua ta!?

legat de topic: eu n-am votat, totusi, pentru ca nu e nu este chiar acelasi lucru.

poate pun eu prea mult accent pe nuante, dar ptr mine "nu neaparat" nu este egal cu "imi este indiferent".

pentru ca la anumiti useri, care imi creaza dubii prin anumite postari, m-ar interesa sa stiu de ce confesiune sunt, asta ca sa inteleg corect ceea ce afirma si perspectiva din care vorbesc. dar nu cred ca din aceasta trebuie facut un punct obligatoriu de completat la profil sau la pagina personala.

Oricum, pana la urma, mai devreme sau mai tarziu, apele se limpezesc si din acest punct de vedere. apropo, parca asa se numea si topicul respectiv in care cine dorea isi declara apartenenta religioasa.

da, aici este, l-am gasit:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...pezirea+apelor
Reply With Quote
Vechi 05.05.2009, 10:03:03
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
parca asa se numea si topicul respectiv in care cine dorea isi declara apartenenta religioasa.

da, aici este, l-am gasit:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...pezirea+apelor
Topicul acela este foarte INUTIL.
1 nimeni nu o sa stea sa caute prin 181 de postari, ce religie are fiecare. Dureaza mult, nu exista rabdarea de a cauta si nu e eficient.
2 Propunerea mea era ca religia sa apara undeva unde efectiv sare in ochi. Langa numele de utilizator, sau in spatiul destinat numelui de utilizator, iar ea apare automat la fiecare postare a respectivei persoane. Trebuie sa fie undeva unde sa se vada, nu unde trebuie sa cauti. De cautat nu va scotoci nimeni sa afle ce religie sunt 2 - 3 - 4, s.a.m.d., cu care converseaza respectiva persoana
Reply With Quote
Vechi 05.05.2009, 19:54:36
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hector Vezi mesajul
Topicul acela este foarte INUTIL.
1 nimeni nu o sa stea sa caute prin 181 de postari, ce religie are fiecare. Dureaza mult, nu exista rabdarea de a cauta si nu e eficient.
2 Propunerea mea era ca religia sa apara undeva unde efectiv sare in ochi. Langa numele de utilizator, sau in spatiul destinat numelui de utilizator, iar ea apare automat la fiecare postare a respectivei persoane. Trebuie sa fie undeva unde sa se vada, nu unde trebuie sa cauti. De cautat nu va scotoci nimeni sa afle ce religie sunt 2 - 3 - 4, s.a.m.d., cu care converseaza respectiva persoana
Pai exista contul personal, nu?
De ce trebuie duplicat?
Nu vad sensul acestui topic.
Trebuie sa fii constient d eun lucru: cien nu vrea sa spuna, nu va spune, indifirent ce topic ai propune tu.

Admin a facut maximum posibil pentru asa ceva, foarte bine gandit acest forum, insa nu toti care intra aici vor declara aparteneta religioasa, de asta topicul tau nu face sens pentru mine, est eun mod complicat de a gandi...
Vechi 05.05.2009, 21:42:18
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Pai exista contul personal, nu?
De ce trebuie duplicat?
Din acelasi motiv pentru care trebuie duplicate mentiunile despre numele de utilizator, Locatia, data inregistrarii si numarul de mesaje, care apar deja la fiecare postare a unui user. Acelea de ce trebuie sa fie duplicate?
Citat:
Nu vad sensul acestui topic
Altii 35 (72.9% din respondenti) nu sunt deacord cu tine
Citat:
Trebuie sa fii constient d eun lucru: cien nu vrea sa spuna, nu va spune, indifirent ce topic ai propune tu.
Imi este greu sa iti inteleg mesajul scris in ,,graba".
Mare noutate! Logic, cine nu vrea sa spuna, nu va spune. Si cine va vrea va spune. Iar masura poate sa fie obligatorie. Asa ca vor spune.....
Citat:
Admin a facut maximum posibil pentru asa ceva, foarte bine gandit acest forum, insa nu toti care intra aici vor declara aparteneta religioasa, de asta topicul tau nu face sens pentru mine, est eun mod complicat de a gandi...
CE?!
Ce a facut tot posibil admin? Ce vrei sa spui?
Cum adica topicul ,,nu face sens" pentru tine? Offff.
,,Mod complicat de a gandi"? Lasa ca mai sunt si oameni inteligenti pe aici.....O fi greu sa pui in functiune neuronii, nu? Foarte complicat.

Sa inteleg ca Adrian (Admin) a luat deja o hotarare, iar eu imi racesc gura degeaba pe aici. Pai zi asa!
Pacat, era o propunere sustinuta de majoritatea utilizatorilor activi si era chiar practica, evita confuziile si creea transparenta. Asta e!
Reply With Quote
Vechi 05.05.2009, 21:48:53
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hector Vezi mesajul
[...]
Multi utilizatori de pe aici nu au mai avut experienta cu alte forumuri, de aceea treaba simpla pe care o propui tu poate parea complexa. S-a propus mai demult introducerea unui buton EDIT, ca pe restul a 99% din forumurile existente, dar a fost respinsa ideea. Oricum, bine ca avem vBulletin, daca vedeai cum arata softul precedent de forum... :)
Reply With Quote
Vechi 05.05.2009, 22:01:21
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Multi utilizatori de pe aici nu au mai avut experienta cu alte forumuri, de aceea treaba simpla pe care o propui tu poate parea complexa. S-a propus mai demult introducerea unui buton EDIT, ca pe restul a 99% din forumurile existente, dar a fost respinsa ideea. Oricum, bine ca avem vBulletin, daca vedeai cum arata softul precedent de forum... :)
Dar ce este atat de greu ca un user sa scrie sau sa bifeze o optiune intr-o casuta care apare automat la Edit Your Details?
Ce e atat de greu ca atunci cand un utilizator se inregistreaza, pe langa ,,campurile" (casutele) Prenume * Nume * Email *, etc, sa apara si o casuta numita ,,confesiune", in care trebuie sa scrii sau sa bifezi.
Nu iti trebuiesc studii in informatica pentru asta.
Dar se pare ca lumea e prea fricoasa ca sa il marturiseasca pe Hristos, sau sa isi marturiseasca fiecare crezul sau.

Chiar ca imi racesc gura debeaba.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2009, 13:45:45
Anca-Miha
Guest

Implicit Sondaj

Ar fi bine ca fiecare sa participe la acest sondaj, pentru ca rezultatul sa reprezinte opinia majoritatii.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CD/DVD filme si documentare religioase ovid Pelerinaje la locuri Sfinte 13 03.09.2011 21:39:07
Materiale religioase Serghei_S Generalitati 5 19.05.2011 20:16:18
Tatuajele Religioase SebastianD Generalitati 12 17.04.2010 21:10:11
cantece religioase? Annamarria Generalitati 2 09.02.2008 11:36:11
CD/DVD cu documentare religioase ovid Biserica Ortodoxa si Massmedia 2 24.04.2006 22:24:30