Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.04.2009, 08:25:52
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Dar de ce ar fi atat de greu sa iertam?
Raspunsul e simplu din punctul meu de vedre Anca. Nu e greu ci nu vrem sa iertam. E mai usor sa urasti decat sa iti calci mandria in picioare si sa spun iarta-l ca nu stie ce face. Eu suntconvinsaca nimeni nu ar ramane neajutat daca ar cere cu adevarat ajutor de la Maica Domnului. Este imposibil ca atunci cand spui, Stapana ajuta-ma sa iert ca eu nu pot, Ea sa nu te ajute sa 'plinesti porunca data sa Fiul Sau. Este imposibil!! Problema e ca nu dorim acestea..ne ghidam de principiul sa moara si capra vecinului. Acum cateva zile cand am fost la parintele Mina mi-a spus ca insasi IPS i-a cerut sfat intr-o problema..si sfatul sau a fost; "Uita raul, iarta mult si rabda mult"..Nu exista "nu pot" in iertare, exista doar "nu vreau".
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Ajutor. Mama se opune casatoriei. Nu poate ierta trecutul sotului meu ioanacluj Nunta 270 27.02.2013 10:12:37
Despre multul rau pe care l-am facut cu unele postari ale mele aci mihailt Generalitati 2 05.01.2010 18:17:06