![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
te rog sa imi spui si alte scrieri ale Sf Parinti despre BC.multumesc! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Monica, am postat titluri de scrieri ale Sf. Nicolae Velimirovici si ale altor Sfinti despre erezia bisericii catolice pe topicul referitor la stigmatele asa-zisilor sfinti catolici. Litanu, Sa stii ca prima conditie pentru a te putea mantui este sa nu faci parte din vreo biserica eretica [catolica, protestanta, anglicana], ci din Adevaratul, Preasfantul si Preadulcele Trup al lui Hristos, Care este Insasi Biserica Ortodoxa. Vad ca la tine adrenalina curge in valuri [fenomen specific adolescentei] in toate madularele tale doar din dorinta de a ma contrazice. N-ai decat. Contrazicandu-ma nu dobandesti mantuirea ta personala. In niciun caz. Alte raspunsuri nu merita sa-ti mai fie date, stiind inchistarea ta in doua-trei idei fixe. Vei vorbi tu cu tine incepand de acum daca tii cu orice pret sa fii incapatinat si inchistat in idei fixe. Domnul sa te ajute in aceasta privinta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cu mine va contraziceti ci cu Sfanta Scriptura. Spuneti ca eu am idei fixe. Despre mantuire as mai avea multe de spus, dar numai in armonie cu Sfanta Scriptura. Am incercat sa scot in evidenta numai un o conditie a mantuirii: necesitatea formarii unui caracter frumos. Ideile dvs. sunt mai rigide si nici nu sunt in armonie cu Cuvantul lui Dumnezeu. Nu cred ca le puteti argumenta prin ceea ce ne-a invatat Mantuitorul sau Apostolii Sai. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca desconsiderarea a ceea ce ne spun Sfintii Apostoli in paginile Scripturii, tine de o viziune asupra Bibliei, nu mai am nimic de comentat. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|