![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
"Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește."
Scrabble e ratacit, risipitor, iar pentru a fi adus pe calea cea dreapta, SINGURA catre Adevarul Absolut, aceasta cale fiind ortodoxia, trebuie aplicata orice metoda crestineasca. Placut ii este Domnului cand se intorc oile Sale la El, la Pastor. Sa ajutam pe semenii nostri aflati in ratacire, aproape de ispitele diavolesti, chiar daca se ajunge la un eveniment asemanator cu cel de la Tanacu. Amin + |
|
|||
|
|||
![]()
Alx, la ortodoxie nu se vine cu forta, ci de buna voie. Nu inteleg de ce aduci in discutie cazul Tanacu? Poate doar ca sa te afli in treaba.
As zice, ca inainte de a-i ajuta pe ceilalti "aflati in ratacire, aproape de ispitele diavolesti", dupa cum spui, mai bine ajuta-te mai intai pe tine... Stii ca lipsa sinceritatii in credinta se numeste fatarnicie, si vei da socoteala de ea in fata lui Dumnezeu, nu a noastra. |
|
|||
|
|||
![]()
alx si Anca-Miha, ce tot aveti de impartit? Suntem pe un forum ortodox, si in afara de asta suntem si in post. Doame iarta-ma, ca nici eu nu pot sa-mi vad de treaba si ma iau de voi...
|
|
||||
|
||||
![]()
scrabble, daca tu nu vrei sa crezi, nu inseamna ca lumina de la ierusalim e o inventie. Respecta macar punctul de vedere al celorlalti. Nu incerca sa-ti impui parerea. Am retinut, nu faci parte din categoria celor ce cred in minuni. Fa macar un pas, respecta credinta altora. Nu sta pe loc. Stand in vecinatatea noastra, poate intr-o zi "lumea noastra", va fi si "lumea ta".
|
|
|||
|
|||
![]()
Bogdane, urmareste firul conversatii si afli... Oare in post nu trebuie sa spunem lucrurilor pe nume, sau doar trebuie sa tacem cand se spun ineptii si se batjocoreste ortodoxia "din spirit de gluma"?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minune, Filmul despre Lumina Sfanta de la Ierusalim | Ion Pop | Generalitati | 3 | 01.08.2011 20:24:58 |
Lumina Sfanta de la Ierusalim: Rezultatele analizei fizicienilor | georgeval | Teologie si Stiinta | 25 | 24.11.2010 23:00:06 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | FLORINUTA | Intrebari utilizatori | 0 | 20.03.2010 17:03:23 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|