![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Noptii ii dau 8 ore, din care 4-5 somn, si restul rugaciune, gandire si obedienta asupra voii divine.
Ziua fac ce mai pot, o preacucernica roaba a Domnului. |
|
|
||||
|
||||
|
Seara, 22-22:30, dimineata 6:30. Asta, ca o medie. De multe ori, ma culc mai tarziu.
|
|||
|
|||
|
Am citit de mai multe ori postarea ta si nu reusesc sa observ nici un semn de ironie, desi formularea parca ar indica ceva de genul asta. Daca chiar ai vorbit serios, ma faci sa cad in pacatul invidiei. Asta imi mai lipsea.
|
|||
|
|||
|
Adrian, daca iti dai seama ca te incearca invidia, asta e semn bun; poti sa alegi, fie sa lupti cu ea, fie sa te lasi in voia pacatului. E si asta o incercare pentru un bun crestin.
Lupta, lupta, si viata te va recompensa inzecit pentru truda ta. |
|
|
|||
|
|||
|
Lasa-ma Dumnezeului Alx, ca tot in voia pacatului am fost mereu. Cat despre "bunul crestin", precis te referi la altcineva. Invidia nu m-a chinuit niciodata, de aceea ziceam ca asta cazna imi mai lipsea, dar sa stii ca m-a impresionat postarea ta si m-a facut sa ma simt un prapadit care nu face doi bani. Ma bucur pentru tine.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Scurgerile in somn va rog intrati si ma lamuritii! Ajutor! | ghost7 | Pocainta | 16 | 14.07.2014 01:31:55 |
| Timpul sacru | georgeval | Sfanta Liturghie | 17 | 17.02.2014 23:59:21 |
| Paralizia in somn | Marcel_Ionut | Generalitati | 4 | 02.01.2013 02:26:33 |
| Cum ne furam timpul? | Marius22 | Generalitati | 22 | 22.02.2009 00:12:10 |
| TIMPUL ? | allen_sky | Generalitati | 45 | 13.09.2007 20:51:02 |
|
|