Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2009, 09:45:00
emanuel2007
Guest

Implicit

sigur ca avem ceva impotriva sinodului de tradatori ... normal ca avem ... ca sunt cu dracu stiam de mai demult , si sincer ma si asteptam sa ia o decizie lumeasca si in privinta pasapoartelor ca si in cazul lui corneanu sau tanacu sau pe vremea comunismului cand au colaborat cu securistii ; insa asta e de stiut ca cine va lua cip nu va avea niciodata garantia ca ce se lucreaza prin el : poate ca o sa iti spele creierul intr-o zi , poate o sa iti dea niste halucinatii in alta zi ca sa iti distruga viata , poate o sa te impinga la pacate in alta zi , si tu nu ai sa stii nimic ; ai sa fii in mana lor ; stiti ce spunea sfantul nil pustnicul ? a zis ca 666 are interpretarea asta : " al meu esti ( al antihristului ) ; al tau sunt ; nu de sila ci de buna-voie " ... adica oamenii vor accepta pe antihrist deoarece el nu va aparea malefic deloc , caci nu va cere niciodata nici o lepadare de Hristos , ci doar va face oamenii sa pacatuiasca prin cipuri ... si asta va fi destul pentru a te duce in iad ...
si inca si mai sigur este ca , deocamdata , prin cipurile astea de pe acte nu se va face decat lucrari foarte subtile si nevazute de controlare a oamenilor , astfel incat sa nu isi dea nimeni seama ... si vazand asta oamenii o sa creada ca ele sunt inofensive si benefice , si apoi vor fi gata sa accepte cu bratele deschise si pecetea si vor spune : nici acuma nu este vorba de apocalipsa sau de antihrist ... dar se vor duce in iad ...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58