![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
In aceasta lupta impotriva cip-urilor, au ajuns cativa ortodocsi sa fie intru totul dupa chipul protestantului. Invoca o serie de versete, care nu-si au nici un rost. Le interpreteaza dupa propria voie si putinta de intelegere. Oare toate persoanele astea care apar si pe la TV, si multe, sa-mi fie cu iertare, nu-mi insipra deloc incredere, au binecuvantarea cuiva?
Nu asta e ORTODOXIA. Nu-L va pierde nimeni pe Hristos printr-un pasaport. Dar nici nu-L va castiga nimeni prin prezente fara numar la TV. Sa nu mai inspiram teama. Sa inspiram mai bine, mai mult dor de Hristos. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma bucur Jenica, ca suntem in acelasi duh.
Deci din cele scrise de tine Emanuel, trebuie sa inteleg ca cip-ul din pasaport are mai multa putere decat Hristos. Am pasaport, il pierd pe Hristos. E mult prea multa ratacire in cuvintele tale. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar aici nu cipul e problema neaparat ori codul de bare ci pecetea 666 ori && ori || cod||cod|| deci vezi dumneata este vorba despre o pecete cum aveau vacile americanilor vacari... caci fiecare shi le infiera cu fierul roshu cu numele sau... shi asha pote ca se considera, treptat ca shi pe noi, invoindu-ne shi obijnuindu-ne cu noi inshine shi cu codul, sa acceptam pecetea, sa lasam sa se depuna pe suflet, sa se alipeasca inima noastra de pecetea fiarei ori a balaurului, de numele lui sau de numarul numelui ei, shi astfel incet sa acceptam ca suntem ai lui, caci puterea ispitei shi entuziastmul fiind de neoprit, fascinatzia pacatului fiind de neoprit il vom dori shi accepta shi ne vom lasa inshelatzi shi vom semna pentru bunastare pentru autointronarea falsului mesia... shi astfel ne vom lepada de Dumnezeu... caci acela ishi va insemna pe ai sai cu pecetziele sale... dar suntem sfatuitzi sa nu-i credem, sa nu intram in acele biserici, caci nu au Duhul... shi se aduce jertfe sangeroase (adica pacatoase) fiind o sinagoga a satanei.... deci vezi, prin iubirea de sine, de datele tale biometrice se strecoara in sinea ta, in sufletul tau iubirea de cel rau, fascinatzia pacatuirii, fascinatzia mandriei, fascinatzia trufiei... fascinatzia gloriei pamanteshti... impreuna cu gLumea shi cu balaurul shi cu cele doua fiare shi cu echipa de scamatiori ce vor da semne mari ca sa-i crezi shi sa te invoieshti... deci asha am impresia ca vine lepadarea de credintza ca vor incepe jidovii sa zica ei ca a venit Mesia lor... shi-l vor introna cu participarea patriarhului peste Bisericile unite, peste CMB ori CIE shi va fi asha ca un conducator peste tot globul... iar daca totzi se vor inchina lui, atunci cum crezi ca se va opune cel slab din popor, cei slabi in credintza cum suntem noi... deci cum se vor opune cei ce vor fi informatzi printre shtiri la rubrica noutatzi despre marile realizari ale lui antichrist... shi totzi vom vedea chipul marshav al antichristului... dar precis va avea asha un chip de fotomodel... deci va- fi frumos ca o fecioara... ca un fecior... dar va fi diavolul in care salashluie satana.... deci de acum trebuie sa ne obijnuim sa refuzam, sa ne opunem, sa nu primim... mereu sa ne opunem fascinatziei entuziaste a nalucifariferizabilitatzii SF pentru gloria pacii, gloria muncii omului shi merile sale realizari... gloria onor-mandriei shi slavei de la oameni, slavei desharte... de pe acum... shi poate ca vom rezista tentatziei... deshi poate ca ne vor hipnotiza, ne vor halucina shi prin toate aceste puteri magice 666 shi && va declansha un genocid duhovnicesc in masa... asha in genul zvasticii... ori cineshtie ce semne vrajitoreshti shi simboluri draceshti, cum ar fi steau vrajitoreasca ori cercul spiritist, ori pendulul ori giocul ori alte obiecte sataniceshti... |
|
|
||||
|
||||
|
Ovidiu, am mai spus - semnul fiarei va fi primit de cel ce crede in Antihrist. Eu daca am pe mana cifra 666 inseamna ca aceasta cifra lucreaza malefic asupra mea? Sigur nu. Pierdem din vedere relatia personala. Trebuie sa cred in Antihrist, sa ma inchin lui. Daca ma tatuez cu chipul unui inger, crezi ca voi fi ferit de tot raul, doar ca-l am pe mine sub aceasta forma? Sigur nu. Deci, nu de cifra 666 ma tem, ci de pacat, ca doar el ma desparte de Hristos.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
caci ceea ce cu dor doreshti aia deja eshti shi daca savarsheshti rob pacatului eshti... deci vezi, daca itzi trebuie mancare, doreshti sa mananci, atunci vrei hrana cu cod de bare nociv, deci iata ca devi drac, fiindca toate ce te inconjoara fac parte din viatza ta shi din sufletul tau... cu atat mai mult CI, carnetul de shofer ori pashaportul... ori alte acte... deci la Domnul sa nu venim cu astfel de pecetzi shi semne... sa le dezlipim jos pe cat posibil shi sa le aruncam la gunoi... |
|
|
|||
|
|||
|
DA! Nu esti inca in puterea de a studia iconografia demonica si nici nu-ti sugerez asta insa raspunsul este cat se poate de clar, DA!
|
|
|
|||
|
|||
|
Inca o data si pentru toata lumea sa fie foarte clar. Pasul facut spre aceste pasapoarte biometrice este extrem de periculos. Majoritatea dintre noi asteptam ultima clipa sa ne salvam. Stim ca daca mai avem timp acolo 1-2 ani e ok. Ne mai amagim asa.
Baieti va spun clar, LUCRURILE NU STAU ASA! Hristos vrea oameni hotarati nu libelli. Toti suntem niste pacatosi nenorociti. Trandavia si delasarea vor face loc necuratului si credeti-ma pe cuvant ce va spun. E deja aici si asteapta asta! Eu aici nu judec ce a spus Sf. Sinod. Apreciez faptul ca Sf. Sinod a cerut sa existe o alternativa. Asta e un lucru bun. Insa satan nu se impiedica in asa ceva. Are un plan si acest plan se va infaptui. Il apreciez foarte mult pe Pr. Iustin Parvu. Pot sa spun ca pentru mine dansul este un adevarat Patriarh insa din pacate si el va fi invins. Fiara va avea putere, se va lupta cu sfintii si ii va invinge. E scris asta, puteti verifica. Daca oameni ca Pr. Iustin sau Pr. Papacioc au facut un pas in fata atunci eu ca si credincios ortodox sunt obligat moral sa le stau in spate. Aceia care nesocotesc pe acesti Parinti sa va fie rusine. Acesti oameni au infundat temnitele comuniste jde ani pentru credinta lor si nu suport ca orice gura mare sa ii terfeleasca. Am vazut pe multi "oficiali" ai statului vorbind la televizor si imi pare rau ca nu am fost de fata. Acei oameni au cunostinte vagi despre ceea ce inseamna cardurile si cipurile si dau niste explicatii hilare. La cate minciuni se varsa ce mai conteaza cateva. Dar sa iei in deradere pe acesti Parinti nu este posibil. Pentru ochii de duhovnic care vor citi postul meu sa cititi asta: "Acestor Parinti Domnul le-a pregatit un loc special. In Biserica ei sunt pe stalpii Bisericii aproape de cupola. Acolo este locul lor." Vorbiti cu toata lumea si anuntati-i despre pericolul ce vine. In America cipul este deja implantat la scara larga copiilor cu pretextul ca nu ti-i mai poate rapi nimeni. Programul este numit tot CHIP (CHildren Program Implant) si este subventionat de masoni. Nu va mai amagiti ca libelli caci demonul este la usa: http://www.masonichip.org/ http://www.ctchip.org/ http://www.keywestmason.com/child_id.htm http://www.gachip.org/ http://www.ilchip.org/ http://www.indianafreemasons.com/chip.html http://www.kansaschip.org/index.html http://mdchip.org/ ... Lista poate continua cu inca zeci de saituri. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
nu este adevarat ...
cei carora nu le sta capul decat la bani si lume normal ca invoca ascultarea de un sinod care a tradat de cand exista ( se stie pe vreme comunismului ce a facut ) , si normal ca habar nu are de ceea ce au scris sfintii parinti referitor la 666 ... ei zic ca 666 va deveni periculos numai cand li se va cere expres lepadarea de Hristos insa se inseala ; de ce ? pentru ca niciodata antihristul nu va cere nici o lepadare expresa de Hristos ... nu asa va lucra diavolul ca sa inteleaga tot prostul ca este lepadare ... nu ... antihristul nu va cere niciodata nici o lepadare ... masoneria nu va face decat un singur lucru pierzator de suflet : va actiona prin intermediul cipurilor ca sa ii forteze pe crestinii care le-au primit sa faca pacate ... ei nu isi vor da seama și vor spune ca asta se datoreaza ispitelor care s-au inmultit , foametei si fricii care se va instaura in lume ; apoi se va constitui si biserica ecumenica mondiala tot prin influenta cipurilor ; si atunci tot asa vor spune asa-zisii crestini : nici asta nu e lepadare deci urmam pe ierarhii nostri ; caci nici atunci nu se va cere lepadare de Hristos ; si budistu va continua sa creada in buda , si mahomedanul va crede in mahomed , si " crestinul " va continua sa creada in Hristos , si Hristos va fi in continuare cinstit in biserici ca si Dumnezeu , dar cipurile vor face oamenii sa pacatuiasca ; de aceea cipurile vor fi o adevarata lepadare subtila de la Hristos si va duce la iad pe toti cei ce le-au primit ... adevaratul motiv va fi cipurile ... si de aceea , la judecata sufletului primirea cipurilor se va judeca ca o lepadare , deoarece nu au crezut in cuvintele sfintilor parinti care au spus clar ca asta se urmareste prin cipuri : sa forteze oamenii sa pacatuiasca ... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 09:32:49 |
| Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 11:31:45 |
| Celor care nu cred pana nu vad | flying | Biserica Ortodoxa Romana | 297 | 01.05.2010 08:46:45 |
| Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 15:51:29 |
| Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 13:17:58 |
|
|