![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Musulmanii considera ca Duhul care trebuia sa vina (de care vorbise Iisus) este Mohamed!!!!!! Acum stim cu totii viata acestui "duh" asa ca daca nici asta nu-i hula impotriva Sf. Duh nu mai stiu care ar putea fi! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
R> |
|
|
|||
|
|||
|
Sincer Razvan, imi pare ca si tu esti din cei care isi formeaza o parere fara sa citeasca atent cele scrise. Eu spuneam ca la musulmani am o mare indoiala in mintuire tocmai prin faptul ca gresesc impotriva Sfintului Duh (si asta poti sa o faci si ca necrestin)
In privinta lui Allah el este Dumnezeu asa cum il percep musulmanii sau evreii. Noi prin Iisus avem o intelegere mai larga a Dumnezeirii, a aceluiasi Dumnezeu. Cred ca amesteci un pic intelegerea lui Dumnezeu de catre musulmani -prin ochii lui Mahomed- cu notiunea de Dumnezeu comun a lui Avraam din care s-au tras si ei si noi si mai ales evreii. Sau Dumnezeul Vechiului Testament nu-i si Dumnezeul nostru? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Frate bmd, Iata un fragment din scrisoarea Sfantului Fotie Cel Mare, patriarhul Constantinopolului, scrisa pe la anii 883 despre spurcata dogma latineasca "Filioque", din care iti vei putea da seama si tu cum ca catolicii hulesc prin dogmele lor false de credinta pe Duhul Sfant, A Treia Persoana a Dumnezeirii, ceea ce, dupa cum ai precizat si fratia ta, este pacat de neiertat: Citatul: Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Scrisoarea respectiva a fost trimisa de catre Sfantul Fotie Cel Mare, patriarhul Constantinopolului, la anul 883 d. Hr. Prea Sfintitului Arhiepiscop si Mitropolit de Aquileea, de asemenea Ortodox.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
ma gandeam ca ar trebui sa stii parerea lui.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intre credinta in jertfa mantuitoare a Domnului Iisus Hristos si faptele credintei este o stransa legatura. Nu exista credinta fara fapte si nici fapte fara credinta. "Aici este rabdarea sfintilor care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus"(Apocalipsa 14:12). Multi uita partea cu "poruncile lui Dumnezeu". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sincer nu cred ca exista sau a existat vreodata om pe pamint care s inteleaga cu mintea lui marginita DUMNEZEIREA. Numai Dumnezeu poate intelege asa ceva! Ca atare sint convins ca ce intelegem noi oamenii si realitatea sint doua lucruri distincte. Sint convins ca Tainele Dumnezeirii nici marilor Sfinti nu le-au fost toate dezlegate si n-ar fi fost oricum capabili sa le cuprinda. Nici nu era/este nevoie! Ajunge sa te apropii de Lumina Iubirii Dumnezeiesti ca sa intelegi ca de fapt restul nici nu te mai intereseaza. Dar a spune ce spune islamul nu mai este o gresala din neputinta intelegerii celor Dumnezeiesti ci efectiv este o intentie draceasca de a face o punte de legatura intre Iisus (care ne-a dat mesajul Tatalui gresit-dupa parerea lor) si Mohamed care a venit cu "adevarata informare" In alta ordine de idei: cei care judeca administratorul acestui Site va rog sa va faceti un forum (indiferent de tema) si sa vedeti mai intii cita munca si timp este nevoie sa nu o ia respectivul forum razna! Si daca la inceput o sa purtati discutii cu "vinovatii" dupa o vreme (functie de numarul userilor) o sa ajungeti la singura concluzie la care au ajuns tot cei care au un Site cu forum de discutii: stergerea mesajelor fara comentarii este solutia cea mai eficienta si cu cel mai putin efort! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 23:42:56 |
| Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 04:18:26 |
| Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 23:39:15 |
|
|