Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2009, 15:04:24
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Corect Marius, dar te intreb daca asa zisa bogatie, orbeste omul si-l face mai dependent de cele pur materiale, pe cand asa zisa saracie, sau mai putina bogatie, il face pe om mai smerit si ancorat mai bine in realitate ? Sau altfel pusa problema, care este legatura dintre religiozitate si nivelul de trai, conform rezultatului si a concluzilor la care au ajuns cei ce au realizat acest sondaj in 143 de tari .
Cristian am ocazia sa ma ocup de statistici. Exista o vorba in lumea asta a statisticienilor: "NU cred decit intr-o statistica manipulata de mine"
O statistica de felul celei prezentate de tine nu are nici o importanta. Si o sa ma explic , explicind si primul meu mesaj care a "atins" teologii de profesie si pe cei amatori. Chiar daca ar spune toata America ca crede asta nu schimba nimic din datele problemei. Crede si tot iadul! Intre a crede si a face cele ale credintei e un drum lung.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2009, 15:37:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Cristian am ocazia sa ma ocup de statistici. Exista o vorba in lumea asta a statisticienilor: "NU cred decit intr-o statistica manipulata de mine"
O statistica de felul celei prezentate de tine nu are nici o importanta. Si o sa ma explic , explicind si primul meu mesaj care a "atins" teologii de profesie si pe cei amatori. Chiar daca ar spune toata America ca crede asta nu schimba nimic din datele problemei. Crede si tot iadul! Intre a crede si a face cele ale credintei e un drum lung.
Corect Marius, intre vorba si fapta , cale lunga e sau intre buna intentie si cele ce le facem sau le zidim.
Vechi 15.02.2009, 15:51:14
eduardd
Guest

Implicit

[SIZE=3][COLOR=Red]Scriu acest mesaj din indemnul Constiintei, nicidecum ca as avea nevoie de "gratiile" sau "multumirile" cuiva.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Red]Am un singur Judecator si un singur acuzator, Domnul si Constiinta mea. [/COLOR][/SIZE]
Am citit prin forum ca bmd a fost facut ba putin credincios ba filozof ba nestiutor ba necrestin... Probabil multi dintre voi nu stiti ca:
M. si familia sa au infiintat un forum de hepatita . Mai mult, tocmai pentru ca sunt crestini adevarati nu s-au rezumat la a posta "vorbe goale" si "apa de ploaie" celor ce au nevoie de ajutor ci au luptat sa aduca acolo si un doctor de suflete si unul de trup.
1. Daca ar fi necredincios, nu s-ar ingriji de Sufletele semenilor (cu atat mai mult de al sau si al familiei sale). Insa ei au ales sa puna in practica porunca "Iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti"
2. Daca ar fi un simplu "filozof" si "nestiutor", ar "imbata" bolnavii cu iluzii desarte si vorbe frumoase..insa ei au adus un ajutor concret! Un medic adevarat! Care ofera ajutor si indrumare fara PLATA si acestea la rugamintea familiei lor (marius si sotia).
Acum ma intreb cati dintre noi cei ce postam aici facem macar 1% din cele ce povatuim? Eu privesc in oglinda cu rusine..voi?? E simplu sa deasconsideri un om si sa il judeci.. dar oare avem dreptate? Este un om dur da, dar Adevarul uneori doare..si acesta "durere" ne face sa aruncam cu noroi in cel ce ni-l arata..doar pentru ca NU ne place modul in care o face. Sa tinem cont ca , dincolo de monitoare se afla un semen al nostru ( el sau oricare altul) si oricat de mult am crede ca il cunoastem...de multe ori ne inselam. Acum.. bine ar fi sa si recunoastem cand gresim...
Nu doresc recunostinta nimanui prin acest mesaj, stiu ca multi vor fi lezati insa daca mai am un dram de constiinta acesta ma indeamna sa NU tac! Mai mult printr-o simpla rasfoire a forumului de hepatita ati constata singuri cele ce am scris mai sus..
Post bincuvantat tuturor!
Reply With Quote
Vechi 15.02.2009, 21:48:07
Negroponte's Avatar
Negroponte Negroponte is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2006
Locație: Barlad
Implicit

Draga Sofia dincolo de credinta fiecaruia dintre noi,pe care Domnul o stie,incearca sa respecti Divinitatea, scriind cu litera mare despre Dumnezeu,si pe forumisti fara adresari de tip "matale".Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 15.02.2009, 22:29:13
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Statistica

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
"Statistica este apogeul minciunii" Am lucrat pentru Instit de Statistica,intr-un program de colaborare.Trebuia sa fac un sondaj in jud Ilfov.Dintr-o localitate imi erau trecute intr-un tabel anumite adrese(aleatorii sau ba ,habar n-am!..) Cetateanul ,la poarta caruia sunam si-i spuneam ca sint reprezentantul Inst de Statistica,ma lua la 3 zicindu-miai observ ca la vecinu' n-ati sunat!Ce-i smecheria asta? Si ,de la unul dintre proprietari am scapat doar pt ca masina mea a demarat la timp...(imaginati-va..omul sapa in gradina...!!!)...Apoi ,tot cu ocazia acelui sondaj (facut in 2006) am descoperit ca Dl Gioana avea o cas in Snagov care nu era trecuta la...taxe si impozite.Intreb si mi se raspunde ,ofensator :-"daca cetateanul n-a venit sa declare proprietatea ,noi nu-l putem obliga!!!"-Domnilor,dar e ditai viloiul,cu iesire la lac,vreti sa va cred cind imi spuneti ca nu aveati habar ca in localitatea dv exista acesti mastodonti (cladiri)?Nu trebuiesc platite taxe?Pai io mi-am cumparat o rabla de Dacie si am platit instant impozitu'!Asa ca nu va mai tineti de glume si raspundeti-mi cite HA are omul si cite alea ,alea ,ce era trecut in tabelu' ala de la UE,caci putin imi pasa mie ca e vb de Dl Gioana(cu mastodontu' lui) si/sau o amarita de batrinica saraca lipita pamintului,care n-avea nici dupa ce bea apa(si pe care cadea bojdeuca).Asa ca sa nu ne mai luam dupa statistici!...In ceea ce priveste "a crede si a face cele ale credintei",da,si eu sint de parere ca trebuie sa unim CREDINTA cu FAPTA,si "sa-L cunoastem pe Dumnezeu asa incit sa-l reprezentam in caracterul nostru!" Un CRESTIN nu poate sa se roage dimineata 10 minute si mai apoi, toata ziua ,sa se poarte ca un salbatic.NU.Ci este cu luare-aminte la tot.
Toate bune!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
"EU sunt invierea si viata" grasu77 Secte si culte 296 19.10.2012 19:07:58
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR mihailt Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2009 00:19:20