Citat:
În prealabil postat de heaven
Problema este ca eu nu vad nici un pacat in aceste accesorii care sunt tatuajele si pierce-urile.Vad un pacat in barfa,in rea credinta,in a ne uita vesnic in ograda vecinului,in crima,violuri si multe altele de genul.Adica in lucrurile care tin de interior.
De fapt,ce inseamna pacatul...daca nu ceva ce afecteaza sufletul?Daca eu maine decid sa ma tatuez,cu ce are sufletul meu de suferit?
Imi pare rau,dar nu pot fi in asentimentul vostru referitor la acest subiect,desi,pana la urma nu este obligatoriu sa fim sau sa gandim cu totii la fel.
|
Eu te inteleg, si stiu ca dor lucrurile cu adevarat rele si grave, dar vezi, sa nu cumva ca vazandu-le doar pe acestea grave, sa cadem in celelalte mici dar la fel de daunatoare
Tre sa intelegi ca la Dumnezeu trebuie sa fim asa cum vrea el, nu cum vrem noi, nu mergem sa negociem cu El, singurul lucru pe care Dumnezeu il lasa la alegerea noastra este daca Il urmam sau nu, dar daca mergem la El, ne asemanam Lui, nu lumii, lumea e cazuta in pacat si neascultare , cand te lepezi de acest pacat si aceasta neascultare, te lepezi de sine si iti iei crucea pt ai urma lui Hristos, nu mai stai la taclale "oamne, poi eu am un tatuaj un pierceng, vin cu ele " poi atunci de ce nu si cu o bere, o tigara in gura sau o doza de drog? Dumnezeu e DA si AMIN, sa nu incercam Sa-l facem pe El sa fie pe placul nostru ci noi trebuie sa fim pe placul lui
Vedeti unde s-a ajuns, azi schimonosirea trupului cu tot felu de "draci" desenati este privita ca fiind normala chiar indicata, ce urmeaza? peste 20 de ani si marijoana o sa para normala..uite asa ne departam de Hristos, frumos increzatori cu zambetul pe buze ca ce moderni suntem noi si de demodat e Dumnezeu