Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Cum vi se pare acest topic?
BUN 16 72,73%
ASA SI ASA 6 27,27%
Sondaj cu opţiuni multiple. Votători: 22. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2009, 17:16:54
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 14carol06 Vezi mesajul
Probabil ca de-alde "Dinu Paturica" vor mai fi multi ,da nu trebui sa ne lasam ,trebuie sa luptam, ca asa-i viata asta facuta !
[COLOR=green]Singură nu pot... Am încercat și am avut mult de suferit... [/COLOR]
[COLOR=green]Și mulți dintre cei loviți de acest sistem canceros, se tem că nu vor mai primi o catedră dacă deschid gura. Frica e mare, repercursiunile asupra generațiilor viitoare sunt incalculabile. [/COLOR]
[COLOR=green]Lumea tace și suportă. Au copii de întreținut la școală, au datorii de achitat și nimeni nu vrea să riște...[/COLOR]
Vechi 11.02.2009, 17:36:01
14carol06's Avatar
14carol06 14carol06 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Locație: galati
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru 14carol06
Smile Ganduri..

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Singură nu pot... Am încercat și am avut mult de suferit... [/COLOR]
[COLOR=green]Și mulți dintre cei loviți de acest sistem canceros, se tem că nu vor mai primi o catedră dacă deschid gura. Frica e mare, repercursiunile asupra generațiilor viitoare sunt incalculabile. [/COLOR]
[COLOR=green]Lumea tace și suportă. Au copii de întreținut la școală, au datorii de achitat și nimeni nu vrea să riște...[/COLOR]
Asta inseamna FRICA! De asta poporul asta este atat de incercat!Ne este frica sa ne asumam responsabilitati!Pana la urma vrem sa demonstram lumii ca suntem un popor de lasi si op[ortunisti.
Copii,nu va temeti de viata!E frumoasa atunci cand savarsesti binele si cunosti adevarul si dragostea! Dulce sa fii si amar,si gingas,dar si aspru cu cei pe care-i iubesti si cu cei ce te urasc ,sau cu cei ce-ti slujesc.nu-i uita ,insa,si pe vecini!Vizitati http://www.youtube.com/user/carolzaharia
http://www.trilulilu.ro/14carol06
http://14carol06.blogspot.com/

[COLOR=#ff0000]Mi-am luat ratiunea si-am raspandit-o peste tot,unde mai ramasese lo[COLOR=red]c[/COLOR] liber.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Si apoi,m-am dus sa ma razboiesc cu viata![/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 17:50:36
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
[COLOR=green]Anca-Miha scrie:[/COLOR]
[COLOR=green]Da, ai dreptate... De când au crescut tentațiile și-a pus diavolul pata de profesori. Și, tocmai pentru că sunt profesori, hai să-i condamnăm la sărăcie, boală și mizerie. Hai să nu le permitem să fie oamenii acestor timpuri... [/COLOR]

[COLOR=green]E drept ca orice cetățean al lumii să se bucure de confort, de toată aparatura apărută, da' de ce și profesorii? Nu-i așa?[/COLOR]

[COLOR=green]Cu siguranță că așa gândesc și blestemații de guvernanți... [/COLOR]
Nu asta am spus, silverstar, cred totusi ca ai inteles ce am vrut sa spun.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 17:56:01
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Asta inseamna FRICA! De asta poporul asta este atat de incercat!Ne este frica sa ne asumam responsabilitati!Pana la urma vrem sa demonstram lumii ca suntem un popor de lasi si op[ortunisti.
[COLOR=green]Da FRICA este cea care ne oprește. Realizezi tu că pe noi ne conduc și astăzi tot comuniștii? Și, ca să reziste pe mai departe prin copiii lor pe care deja au început să și-i implimenteze în parlament ori prin alte structuri, v. Oana Sârbu, Oana Mizil etc, distrug copiii, viitorul țării. Am spus că neșcoliții, neinformații sunt ușor de mințit, de exploatat, de manipulat. [/COLOR]
[COLOR=green]Majoritatea politicienilor își trimit copiii la școală în străinătate. v. Adriean Videanu... Oare de ce crezi?[/COLOR]
Vechi 11.02.2009, 18:03:30
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Nu asta am spus, silverstar, cred totusica ai inteles ce am vrut sa spun.
[COLOR=green]Sigur că nu asta ai vrut să spui. [/COLOR]
[COLOR=green]Problema e că trăim foarte greu, ne descurcăm greu oricâte economii am face... Tot banul este drămuit. Nu de mine, ci de ei, de guvernanți... Din ce câștig, dau aproape 2/3 pe facturi. Din ce-mi rămâne, mănânc... [/COLOR]
[COLOR=green]Nu-mi pot permite o haină bună, o carte, o ieșire în weekend...[/COLOR]
Vechi 11.02.2009, 18:06:43
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
[COLOR=green]Sigur că nu asta ai vrut să spui. [/COLOR]
[COLOR=green]Problema e că trăim foarte greu, ne descurcăm greu oricâte economii am face... Tot banul este drămuit. Nu de mine, ci de ei, de guvernanți... Din ce câștig, dau aproape 2/3 pe facturi. Din ce-mi rămâne, mănânc... [/COLOR]
[COLOR=green]Nu-mi pot permite o haină bună, o carte, o ieșire în weekend...[/COLOR]
Da, in timp ce parlamentarii isi maresc salariile si bonusurile.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 18:49:37
14carol06's Avatar
14carol06 14carol06 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Locație: galati
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru 14carol06
Smile Ganduri...

Citat:
[COLOR=green]Da FRICA este cea care ne oprește. Realizezi tu că pe noi ne conduc și astăzi tot comuniștii? Și, ca să reziste pe mai departe prin copiii lor pe care deja au început să și-i implimenteze în parlament ori prin alte structuri, v. Oana Sârbu, Oana Mizil etc, distrug copiii, viitorul țării. Am spus că neșcoliții, neinformații sunt ușor de mințit, de exploatat, de manipulat. [/COLOR]
[COLOR=green]Majoritatea politicienilor își trimit copiii la școală în străinătate. v. Adriean Videanu... Oare de ce crezi?[/COLOR]
Pai ce nu ti-ai dat seama pana acum?Este esalonul doi al comunismului care-i, oricum,mai rau decat era atunci cand erau chiar ei la putere!
Copii,nu va temeti de viata!E frumoasa atunci cand savarsesti binele si cunosti adevarul si dragostea! Dulce sa fii si amar,si gingas,dar si aspru cu cei pe care-i iubesti si cu cei ce te urasc ,sau cu cei ce-ti slujesc.nu-i uita ,insa,si pe vecini!Vizitati http://www.youtube.com/user/carolzaharia
http://www.trilulilu.ro/14carol06
http://14carol06.blogspot.com/

[COLOR=#ff0000]Mi-am luat ratiunea si-am raspandit-o peste tot,unde mai ramasese lo[COLOR=red]c[/COLOR] liber.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Si apoi,m-am dus sa ma razboiesc cu viata![/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 18:50:31
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

Daca cineva are curiozitatea sa se uite prin ultimele topicuri din sectiunea "Generalitati", poate observa faptul ca dupa doar cateva mesaje, subiectul topicului este de cele mai multe ori parasit, urmand pagini intregi de atacuri directe de cele mai multe ori, si uneori indirecte asupra diferitelor persoane care si-au exprimat parerea. De aici se poate presupune ca cei mai multi nu se pot concentra asupra discutiei, si ataca AUTORUL in loc sa atace IDEEA (am mai spus asta); daca cititi ultimele mesaje, de multe ori nici nu au legatura cu subiectul topicului.
Normal ar fi sa acceptam pluraritarea de opinii, sa le discutam, sa le analizam, si sa extragem din fiecare ce se poate. Evident, nu e cazul sa ne gandim sa ajungem toti la aceeasi concluzie, pentru ca e imposibil. Important e ca din discutie, cat mai multi sa se aleaga cu ceva, cu un plus, cu o lamurire, cu o informatie nou castigata.
Deasemenea, o dovada de discutie civilizata, serioasa, poate rezulta si din faptul ca, dupa discutii lungi, chiar contradictorii, rezultatul fiind opinii total diferite, sa putem sa ne salutam pe strada in continuare, sa ne zambim. Nici un om nu detine adevarul suprem, asa ca sa fim rezervati in cat mai multe, sa ne gandim ca fiecare putem invata cateva ceva de la altii.
Despre acest mod in care au loc multe discutii pe forum, nu s-a ingrijorat nimeni? Sunteti ancorati de ideea sa atacati autorul, incat nu mai puteti privi situatia in ansamblu?

Luati o pauza de la aruncatul pietrelor in oameni, mai radeti, mai visati si iubiti.

Fericirea sta la baza succesului, si nu invers. Fericirea, armonia, nu este ceva individual, e ceva conditional in foarte buna masura de cei din jur, pentru ca interactionam cu toti si toate. Si-apoi, unii au pretentia sa traiasca bine, cand in mintea lor dispretuiesc pe X ca e albastru, pe Y ca are opinie diferita despre cutare lucru, etc. Stiti ce spune "legea atractiei"? Atragem in viata noastra ceea ce gandim, suntem ceea ce gandim, universul se modeleaza dupa dorintele noastre, ne creeaza posibilitati, ne "arunca" in fata persoanelor potrivite pentru a duce la bun sfarsit diferite activitati.

Zambiti !
Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 18:56:47
silverstar's Avatar
Senior Member

Smile

Citat:
Pai ce nu ti-ai dat seama pana acum?Este esalonul doi al comunismului care-i, oricum,mai rau decat era atunci cand erau chiar ei la putere!
[COLOR=green]Sigur că mi-am dat seama de mult, de când am constatat că s-a pus la cale distrugerea României întregi și nu numai a învățământului. Totul a fost planificat minuțios. Dar am scris pentru cei care, poate, nu au observat.[/COLOR]
Vechi 11.02.2009, 20:04:19
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Cu regret, mi-a murit o rudă dragă... Ne vom intâlni dupa inmormantare.
Cu bine...
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ganduri de Sf.Pasti maria55 Generalitati 6 18.04.2012 00:51:03
ganduri cred_cu_adevarat Generalitati 2 29.03.2012 19:04:41
Ganduri ...iarasi 14carol06 Generalitati 1 06.02.2009 17:14:58
ganduri enkidu Generalitati 9 29.02.2008 09:19:00
ganduri sik Generalitati 11 31.10.2007 17:05:09