Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2009, 02:09:55
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Felicitari Monica pentru ce ai scris mai sus.Ce exemplu frumos de marturie si aparare a ortodoxiei.Ce bine ca ai dat acest raspuns,cel putin pe mine m-a ajutat ce ai scris tu,adica sa inteleg ca sunt departe de Dumnezeu cu fapta.Sa sti si sunt sincer cand zic asta,ca esti prima femeie din viata mea pe care o aud marturisind pe Hristos asa de frumos,asa de sincer,asa de puternic si cu atata convingere.Ce ai spus tu imi aduce aminte de Sfantul Iustin Popovici care s-a hotarat sa mearga sa viziteze o manastire inchinata unui sfant si fiind cam departe s-a gandit sa inchirieze o trasura.Pe drum a vazut o batrana care mergea pe jos in aceeasi directie si a invitat-o sa mearga alaturi de el in trasura,dar ea i-a raspuns:iti multumesc fiule dar sunt saraca..Crezand ca femeia se teme sa nu i se ceara bani,i-a spus ca nu trebuie sa plateasca nimic,dar ea i-a raspuns:nu de aceea,fiule am spus ca sunt saraca,ci pentru ca nu am altceva ce sa duc sfantului,decat aceasta truda(mersul pe jos)...Atunci dupa cum singur povestea parintele mai tarziu,s-a lovit cu palma peste frunte si a exclamat:Iustine,Iustine ai ajuns profesor de teologie,dar evlavia acestei batrane inca nu o ai!Apoi a platit indata vizitiului,trimitandu-l inapoi cu trasura,iar el si-a continuat drumul pe jos,impreuna cu batrana.

Domnul sa te binecuvanteze Monica,si iti multumesc pentru ce ai scris,Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fericiti cei curati cu inima Adrianna Despre Sfanta Scriptura 17 22.10.2012 21:45:51
Fericiti cei saraci cu duhul! patinina34 Generalitati 31 27.04.2012 01:00:27
Fericiti cei ce plang... 14carol06 Generalitati 10 03.08.2010 10:22:29
exista crestini contemporani fericiti? florinna01 Generalitati 33 04.05.2010 16:09:12
fericiti mucenici marria Generalitati 0 08.03.2008 11:33:00