![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
The Bible Code este o carte scrisa in 1997 de asa-zisul om de stiinta Michael Drosnin. Cartea a starnit nenumarate controverse legate de veridicitatea informatiilor oferite. A prezis, printre altele, venirea Apocalipsei in 2006. Autorul sustine ca viata pe pamant este opera extraterestrilor si ca acestia au lasat in cartile sfinte ale omenirii acest impropriu denumit "cod" cu preziceri despre viitor. Si nu spun eu asta, spune Wikipedia, cu referinte! Dati click pe linkuri ca sa nu spuneti ca fabulez!
Draga, alexandra28again, acum ti se mai pare in toate facultatile mintale matematicianul tau favorit? Ti se mai pare doritor de adevar si crestinatate? Sau poate e doar un sarlatan ce profita de pe urma celor care cred orice, dovada miile de volume pe care le-a vandut cartea. In acelasi timp ca sa te faci complet de ras ai dat un link catre un filmulet de pe YouTube. N-am putut pana la urma sa ma abtin si am intrat sa vad despre ce este vorba. Titlul filmului este "Michael Shermer Decodes the Bible Code". Michael Shermer este un fost crestin fundamentalist american, actualmente unul din marii sceptici americani in viata, istoric al stiintelor, fondator al Societatii Americane a Scepticilor. Acest om se ocupa zi de zi cu demontarea diverselor mituri si superstitii - daca nu stiti, un sceptic este o persoana non-religioasa, pentru care ritualurile si religiile lumii sunt tot superstitii. Ei bine, in acest filmulet, Michael Shermer face ce alexandra28again nu are de unde sa stie, pentru ca nici macar nu s-a uitat la el: demonteaza Codul Bibliei ca fiind o forma ordinara de numerologie, demonstreaza ca este o superstitie fara nici un fel de baza. Ai dat-o-n bara rau, domnisoara. Data viitoare cand mai intri intr-o disputa cu cineva sa te documentezi inainte. Si spun ce-am spus si acum cateva mesaje: INDOITI-VA, INDOITI-VA, INDOITI-VA! Fiti atei cand vine vorba de orice religie sau superstitie in afara crestin ortodoxiei. Nu va luati dupa toate balivernele din presa si nu sustineti idei fara o minima documentare! Nu exista numerologie, astrologie si coduri secrete! Exista doar mintea oamenilor care e nemultumita de traiul si viata actuala si cauta scapare in bratele sarlatanilor! De ce oameni buni va atrag porcariile astea? Probabil nici la biserica nu prea va duceti, pentru ca Biserica, asa antipatica cum imi este, va spune sa va confruntati cu problemele, nu sa le cautati desarte rezolvari in pseudostiinte efemere si mincinoase!! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slava maicii domnului | patricia2006 | Generalitati | 6 | 05.07.2012 16:21:19 |
Romania,gradina Maicii Domnului | modele | Generalitati | 40 | 03.12.2009 16:36:00 |
Brîul Maicii Domnului adus in Romania | Iustin32 | Generalitati | 0 | 16.05.2008 11:01:12 |
Braul Maicii Domnului in Romania | Christiana | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 08.05.2008 10:32:52 |
Acatistul MAICII DOMNULUI | cristiboss56 | Rugaciuni | 6 | 08.12.2007 05:04:38 |
|