![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
E parerea mea nu am acuzat pe nimeni eu asa cred e pacatul meu daca gandesc rau,cum fiecare spune ce crede ce stie asa am facut si eu nu am dat la nimeni in cap mi-am exprimat doar punctul meu de vedere.Domnul a facut oamenii diferiti sa nu semene deci nici aceeasi gandire nu o pot avea deci fiecare cum intelege.
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiu ca in loc sa judeci mai bine te rogi ca nu e bine ce faci dar uite asa cand vad ce scriu altii simt nevoia sa scriu si eu la cat suntem de pacatosi eu una!!!nu stiu restu...ar trebui sa nu zic nimic dar asa e omul mai greseste mai cu intentie mai fara.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
O "sti"numai pentru tine , dar ai facut afirmatia in "fata tuturor". Pace si multa intelepciune !
|
|||
|
|||
![]()
Da chiar întra-adevar este grav ce citesc aici!!!
Dar cum puteți chiar așa sa credeți toate acestea ca PreFericitul nu este mason?Înseamnă ca vă complaceți așa!!!atunci cine poate să răspundă la felul cum a procedat în cazul Corneanu?Ce treabă are sa invite tot felul de eretici la slujbele religioase? Este adevărat că doar 4 la sută dintr-o țară majoritar ortodoxă merg duminica sau în alte zile de sarbătoare la Sfânta Liturghie ? Și totuși creștinul nostru participă la Sfânta Liturghie,postește după puterea lui,unii chiar își iau canoane f aspre , se spovedesc și unia chiar se împărtășesc,face sfeștanii în casa lui si toate celelalte fapte creștinești dar adevarul din interiorul bisericii nu-l cunosc prea multi.Preo'ia este o sabie cu 2 taiusuri. Este adevărat ca PreFericitul (și nu numai dânsul) are studii de înalta pregătire? , da.Este adevărat că este activ în toate actiunile de binefacere sau de într-ajutorare sociala,filantropică,etc.? Da .Dar stiți pt ce toate acestea?pentru ca să pregătească psihologic poporul .cititi-l pe părintele Cleopa Dumnezeu să-l odihnească,apoi mergeți la părintele Arsenie Papacioc,la părintele Iustin Pârvu la petru-voda , apoi la m rea Diaconesti Bacau si apoi mai vorbiți.Cine stie să răspundă de ce când era PreaFericitul Daniel Mitropolit al Moldovei și Bucovinei a vrut să-l de-a jos din conducerea mănăstirii?să nu mai fie stareț?Pentru că PF știe că la Petru Vodă are un spine .Și mai sunt locuri de acestea cu adevăr.De ce când Pr.iustin a făcut scrisoare deschisă la Patriarhie cu referire strictă către PF la cazul Corneanu i s-a răspuns să-și vadă de treburile mănăstirii?Care-i scopul oare? |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unii se nasc invatatori alti duhovnici. Din ce zice Noesia e clar ca voi Sfinti si Sfinte ai lui Dumnezeu nu stiti adevarul si nu sunteti invatatori ci doar duhovnici, desi ma cam baga in dubii. Adica patriarhul nu trebuie sa fie bun duhovnic? Da ce trebuie sa fie? bun negociator? Bun diplomat? asta trebuie sa fie? Aoleu cate aberatii. Poate isi face si minister de externe, hai sa numim pe Patriarh Presedintele Biserici, iar pe preoti parlamentari europeni ca dor avem valori europene de la o vreme nu valori cretinesti. Trebuie sa il impacam pe Hristos cu dracii (ereziile) daca El nu a fost in stare sa iubeasca cu adevarat oamenii.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
1 decembrie-Timisoara,Arad,Bucuresti,Cluj,Targoviste | heaven | Generalitati | 81 | 06.12.2009 06:38:58 |
Sfintirea Catedralei Orotdoxe din orasul LUGOJ | icamilin | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 06.07.2009 19:46:40 |
SFINTIREA CATEDRALEI DIN ARAD ,azi 6 dec. | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 06.12.2008 22:26:35 |
resfintirea catedralei patriarhale | alexandrumelenteev | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 0 | 08.11.2008 20:46:02 |
parintele cleopa de la Manastirea Arad-Gai | sofiaiuga | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 16.07.2007 22:23:25 |
|