![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Domnule Dumitru care te intitulezi ortodox de unde stii tu PF Daniel e mason sau vorbesti asa din auzite si cine esti tu sa pui la indoiala voia lui Dumnezeu, caci alegerea patriarhului a fost voia Lui chiar daca s-a votat, caci Dumnezeu lucreaza prin oameni, iar pt podolski ar trebui sa-i aduc aminte ca daca bizantinii aplicau canonul acesta rusii azi poate numai erau crestini ci musulmani sau evrei
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
E parerea mea nu am acuzat pe nimeni eu asa cred e pacatul meu daca gandesc rau,cum fiecare spune ce crede ce stie asa am facut si eu nu am dat la nimeni in cap mi-am exprimat doar punctul meu de vedere.Domnul a facut oamenii diferiti sa nu semene deci nici aceeasi gandire nu o pot avea deci fiecare cum intelege.
|
|
|
||||
|
||||
|
Stiu ca in loc sa judeci mai bine te rogi ca nu e bine ce faci dar uite asa cand vad ce scriu altii simt nevoia sa scriu si eu la cat suntem de pacatosi eu una!!!nu stiu restu...ar trebui sa nu zic nimic dar asa e omul mai greseste mai cu intentie mai fara.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
O "sti"numai pentru tine , dar ai facut afirmatia in "fata tuturor". Pace si multa intelepciune !
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| 1 decembrie-Timisoara,Arad,Bucuresti,Cluj,Targoviste | heaven | Generalitati | 81 | 06.12.2009 07:38:58 |
| Sfintirea Catedralei Orotdoxe din orasul LUGOJ | icamilin | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 06.07.2009 20:46:40 |
| SFINTIREA CATEDRALEI DIN ARAD ,azi 6 dec. | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 06.12.2008 23:26:35 |
| resfintirea catedralei patriarhale | alexandrumelenteev | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 0 | 08.11.2008 21:46:02 |
| parintele cleopa de la Manastirea Arad-Gai | sofiaiuga | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 16.07.2007 23:23:25 |
|
|