Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2008, 09:39:26
dorinastoica14
Guest

Implicit Rugaciune pentru impacarea cu cei invrajbiti

[SIZE=3]"Doamne miluieste pe cei care ma urasc,se sfadesc cu mine si ma ocarasc:asemenea pe cei care ma vorbesc de rau,ca nu cumva vreunul din ei sa pateasca ceva pentru mine necuratul,nici in veacul de acum,nici in cel ce va sa fie.Ci-i sfinteste pe dansii cu mila Ta,si-i acopera de bunatatea Ta,Preabunult Stapane.Amin"[SIZE=2]Rugaciune pentru impacare[/SIZE][/SIZE]

Vreau sa va propun sa incepem o rugaciune pentru a ne impaca cu cei cu care, pentru diferite pricini nu vorbim sau suntem in vrajba.Sa le cerem iertare si chiar daca acestia nu vor citi nicodata aceste randuri sa avem nadejdea ca bunul si milostivul Dumnezeu ne va auzi.
Reply With Quote
Vechi 02.12.2008, 14:40:41
dorinastoica14
Guest

Implicit

Am deschis acest topic cu scopul de a incerca sa ne depasim mandria si sa incercam sa iertam pe acei care ne-au suparat sau pe care i-am suparat(sa le cerem iertare).Sunt oameni care atunci cand le ceri iertare automat considera ca tu esti vinovat pentru toate necazurile lor si nu te iarta.
Vreau sa ma rog bumului si milostivului Dumnezeu sa ma ajute sa-mi amintesc de supararile ce am facut altora pentru a putea sa-i rog sa ma ierte.
Ma rog pentru:Maria,Lucretia,Jana -intoarcerea lor cu ganduri bune asupra mea.
Ma mai rog pentru ca Stefan sa se impace cu Raluca.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2009, 00:43:41
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Am deschis acest topic cu scopul de a incerca sa ne depasim mandria si sa incercam sa iertam pe acei care ne-au suparat sau pe care i-am suparat(sa le cerem iertare).Sunt oameni care atunci cand le ceri iertare automat considera ca tu esti vinovat pentru toate necazurile lor si nu te iarta.
Vreau sa ma rog bumului si milostivului Dumnezeu sa ma ajute sa-mi amintesc de supararile ce am facut altora pentru a putea sa-i rog sa ma ierte.
Ma rog pentru:Maria,Lucretia,Jana -intoarcerea lor cu ganduri bune asupra mea.
Ma mai rog pentru ca Stefan sa se impace cu Raluca.
Macar ai incercat sa le ceri iertare in realitate? Nu se poate sa nu te ierte, e de datoria noastra sa ne recunoastem greselile... du-te si te impaca cu ei si ai sa vezi ce bine o sa iti fie, macar nu o sa te mai simti asa de impovarata. Curaj!

Doamne ajuta
Reply With Quote
Vechi 28.06.2009, 01:51:06
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Macar ai incercat sa le ceri iertare in realitate? Nu se poate sa nu te ierte, e de datoria noastra sa ne recunoastem greselile... du-te si te impaca cu ei si ai sa vezi ce bine o sa iti fie, macar nu o sa te mai simti asa de impovarata. Curaj!

Doamne ajuta
Da, de multe ori!
Reply With Quote
Vechi 28.06.2009, 14:52:44
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Da, de multe ori!
" ...ca nu cumva vreunul din ei să pățească ceva rău pentru mine necuratul nici în veacul de acum nici în cel ce va să fie"
Lângă gardul meu,vecina are niște tufe cu flori.În toamnă a strigat la noi că i-am uscat tufele aruncând asupra noastră potop de vorbe urâte și insulte!
Acum,tufele s-au umplut de flori.Îmi sunt dragi ca de altfel toate florile căci în flori Dumnezeu își arată măiestria și iubirea.
Vecina însă nu le poate vedea sărmana căci zace la pat răpusă de o boală cumplită.O chiiamă Jana și dacă vreți pomeniți-o pe în rugăciunile voastre !
"Iar mie ,Stăpâne dăruiește-mi duhul curăției,al gândului snerit,al răbdării și al dragostei pentru ca în pace și cu bucurie să grăiesc către Tine unele ca acestea "[COLOR=navy]Iartă-ne nouă greșalele noastre ,precum și noi iertăm greșiților noștri"[/COLOR]
Attached Images
File Type: jpg DSCF1793.jpg (91,4 KB, 6 views)
File Type: jpg DSCF1794.jpg (93,1 KB, 6 views)
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 01:15:30
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
" ...ca nu cumva vreunul din ei să pățească ceva rău pentru mine necuratul nici în veacul de acum nici în cel ce va să fie"
Lângă gardul meu,vecina are niște tufe cu flori.În toamnă a strigat la noi că i-am uscat tufele aruncând asupra noastră potop de vorbe urâte și insulte!
Acum,tufele s-au umplut de flori.Îmi sunt dragi ca de altfel toate florile căci în flori Dumnezeu își arată măiestria și iubirea.
Vecina însă nu le poate vedea sărmana căci zace la pat răpusă de o boală cumplită.O chiiamă Jana și dacă vreți pomeniți-o pe în rugăciunile voastre !
"Iar mie ,Stăpâne dăruiește-mi duhul curăției,al gândului snerit,al răbdării și al dragostei pentru ca în pace și cu bucurie să grăiesc către Tine unele ca acestea "[COLOR=navy]Iartă-ne nouă greșalele noastre ,precum și noi iertăm greșiților noștri"[/COLOR]
Dorinastoica14, imi pare rau de vecina ta, poate ca s-a imbolnavit din cauza ca nu v-ati impacat, cine stie Oricum cel mai urat e cand oamenii se urasc de la lucruri minore, in loc sa-si vada de altele mai importante.
Dumnezeu sa o ierte si sa o insanatoseasca grabnic, bine ar fi daca i-ar trece supararea.
Floricelele-s tare frumoase! Ar fi dragut sa-i duci un buchetel de flori ca de impacare, gestul asta face mai mult decat o mie de rugaciuni... ma indoiesc ca si de data asta ar mai ramane suparata pe tine...
E pacat mare sa ramaneti suparate din cauza unui lucru atat de insignifiant! Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 06:25:23
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit o rugaciune

Citat:
Draga Dorina
Uite incearca pentru indeplinirea oricarei dorinte citeste rugaciunea asta de 30 de ori pe zi timp de 40 de zile.

Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei.
Amin
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 03.12.2008, 07:37:47
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit Rugaciune pentru impacarea/ sau pentru vrajmasi

Citat:
[SIZE=3]"Doamne miluieste pe cei care ma urasc,se sfadesc cu mine si ma ocarasc:asemenea pe cei care ma vorbesc de rau,ca nu cumva vreunul din ei sa pateasca ceva pentru mine necuratul,nici in veacul de acum,nici in cel ce va sa fie.Ci-i sfinteste pe dansii cu mila Ta,si-i acopera de bunatatea Ta,Preabunult Stapane.Amin"[SIZE=2]Rugaciune pentru impacare[/SIZE][/SIZE]

Vreau sa va propun sa incepem o rugaciune pentru a ne impaca cu cei cu care, pentru diferite pricini nu vorbim sau suntem in vrajba.Sa le cerem iertare si chiar daca acestia nu vor citi nicodata aceste randuri sa avem nadejdea ca bunul si milostivul Dumnezeu ne va auzi.

RUGACIUNE pentru IMPACAREA CELOR INVRAJBITI

O, Maica a lui Dumnezeu mult-patimitoare, ceea ce pentru curatia ta si pentru nenumaratele suferinte indurate de tine pe pamant, esti mai presus decat toate fiicele pamantului, primeste suspinele noastre multindurerate si ne pazeste sub acoperamatul milostivirii tale, caci alt adapost si solire calda in afara de tine nu avem, ci tu, indraznire avand catre Cel nascut din tine, ajuta-ne si ne mantuieste cu rugaciunile tale ca fara de oprelisti sa ajungem in imparatia cerurilor, unde impreuna cu toti sfintii vom canta lui Dumnezeu Celui in Treime, acum si pururea si in vecii vecilor, Amin!

Am sa ma rog pentru Ivano, Bruna si altii pe care nu i-am pomenit aici.
Reply With Quote
Vechi 11.12.2008, 16:05:01
dorinastoica14
Guest

Implicit

Am gasit pe un blog ortodox cateva cuvinte minunate ale unei maici pe nume Gavrilia.
"[SIZE=3]Orisice ni se intampla este numai vina noastra[/SIZE]"
Si o poezie despre iertare.

"[SIZE=3]De ce ma priviti cu uimire prieteni?/nu va suprati.... va rog,/nu va suparati/ca stau mut si nemiscat/ la masa voastra.[/SIZE]
[SIZE=3]/Dar cum sa ma satur,/(de o viata incerc)/band,mancand/si vorbind,/cand port in inima,/setea si foamea/lui Dumnezeu?/[/SIZE]
[SIZE=3]Iertati-ma/daca vreti sa ma hraniti/si sa ma adapati/dati-mi iertarea voastra/ I E R T A T I-M A!"[/SIZE]
Reply With Quote
Vechi 12.12.2008, 14:43:46
antoniap
Guest

Implicit

Un sfant spunea ca atunci cand suntem invrajbiti cu cineva sa indraznim sa-l chemam in ajutor chiar pe Mantuitorul nostru: ,,Doamne Iisuse Hristoase, trimite-i lui (N) un gand bun pentru mine. Spune-i sa ma ierte caci si eu i-am gresit." Si apoi sa acceptam voia lui Dumnezeu! Caci unor persoane le poate impietri inima din motive stiute numai de El.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
O rugaciune pentru prietena mea va rog istina Umanitare 20 30.10.2010 16:53:20
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09
rugaciune pentru Rares arkash Rugaciuni 4 18.11.2009 23:20:37
Rugaciune pentru sot Tia Rugaciuni 0 27.11.2008 12:34:22