![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Psalmul 1 1.Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioșilor și în calea păcătoșilor nu a stat și pe scaunul hulitorilor n-a șezut; 2.Ci în legea Domnului e voia lui și la legea Lui va cugeta ziua și noaptea. 3.Și va fi ca un pom răsădit lângă izvoarele apelor, care rodul său va da la vremea sa și frunza lui nu va cădea și toate câte va face vor spori.4.Nu sunt așa necredincioșii, nu sunt așa! Ci ca praful ce-l spulberă vântul de pe fața pământului. 5.De aceea nu se vor ridica necredincioșii la judecată, nici păcătoșii în sfatul drepților. 6.Că știe Domnul calea drepților, iar calea necredincioșilor va pieri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Pentru ca executantii nu trebuie sa gandeasca, nu trebuie sa aiba personalitate, trebuie sa se situieze pe o treapta inferioara a evolutiei umane... La fel, e si in politica. Oameni ca tine pot fi usor manipulati, usor mintiti, usor cumparati. Pe de-al de tine se bazeaza PSD-ul...[/COLOR][/SIZE]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]2. realizezi tu ce plictisitor va fi pentru barfitori si carcotasi? Cu ce se vor mai ocupa astia? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Daca cineva il tine minte pe fratele care l-a mahnit, suparat sau ocarat, trebuie sa-si aduca aminte de el ca de un doctor trimis de Hristos, sa-l priveasca drept un binefacator. Caci daca te mahnesti in asemenea imprejurari e pentru ca sufletul tau e bolnav. Caci daca n-ai fi bolnav, n-ai suferi. Trebuie insa sa multumesti acestui frate fiindca datorita lui iti cunosti boala, trebuie sa te rogi pentru el si sa primesti ce vine de la el ca pe niste leacuri trimise tie de Domnul.
Sfantul Zosima |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eu doar am postat ce a spus Sfantul Zosima :)
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Ok, da' tu nu ai nimic de spus cu ideile tale, cu cuvintele tale?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cred Doamne,ajuta necredintei mele!Hristos a inviat!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hai, da-i nota de trecere, Silverstar !
|
|
||||
|
||||
![]()
Parerea mea personala Anca, ca macar in aceasta perioada sa incetam cu cleveteala de doua parale, ironiile si refularea scarbelor si neputintelor din noi. Macar noi sa dam exemplu, cei cu peste jumatate de secol in spate.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
121212-sfarsitul lumii | vsovivivi | Generalitati | 379 | 16.01.2013 13:43:48 |
Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 15 | 20.04.2011 15:51:44 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|