Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.11.2008, 03:14:38
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[SIZE=3][COLOR=green]Si consideri ca cineva are dreptul sa ma condamne daca eu nu cred in rai, iad sau in sfarsitul lumii? Si am adus si argumente. [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=green]De ce sa gandim negativ, de ce sa vedem numai raul cu mintile, cu imaginatia noastra? Asa distrugem lumea... Doar gandind-o/imaginand-o in cataclisme... Nu crezi ca purtandu-ne omeneste, gandind pozitiv, schimbandu-ne comportamentul, incercand sa devenim mai buni si mai toleranti, am imbunatati si starea pamentului, a universului? [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=green]De ce crezi tu ca e o solutie sa ma apuc de plans ca vine sfarsitul lumii (asta imi aminteste de drobul de sare!...) si sa accept - pasiv, acest lucru ca pe un dat, fara sa lupt, fara sa vad ce e de facut ca sa nu se intample? [/COLOR][/SIZE]

[COLOR=green][SIZE=3]Am mai intrebat: Care Tata isi distruge creatia?[/SIZE][/COLOR]

Psalmul 1
1.Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioșilor și în calea păcătoșilor nu a stat și pe scaunul hulitorilor n-a șezut; 2.Ci în legea Domnului e voia lui și la legea Lui va cugeta ziua și noaptea. 3.Și va fi ca un pom răsădit lângă izvoarele apelor, care rodul său va da la vremea sa și frunza lui nu va cădea și toate câte va face vor spori.4.Nu sunt așa necredincioșii, nu sunt așa! Ci ca praful ce-l spulberă vântul de pe fața pământului. 5.De aceea nu se vor ridica necredincioșii la judecată, nici păcătoșii în sfatul drepților. 6.Că știe Domnul calea drepților, iar calea necredincioșilor va pieri.
Reply With Quote
Vechi 20.11.2008, 06:24:55
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Nu inventez eu in cap este in Sf Scriptura,eu cred ce zice in Biblie,am gasit multe explicatii la multe lucruri.Tu crezi pe jumatate in Dumnezeu,crezi in Dumnezeu dar nu si in invataturile lui transmise prin Biblie.
[SIZE=3][COLOR=green]Din randul oamenilor ca tine, fara judecata si logica proprie, sunt alesi teroristii. Doar astora li se promite rasplata de la Alah si viata vesnica in ceruri ca sa omoare crestinii. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Pentru ca executantii nu trebuie sa gandeasca, nu trebuie sa aiba personalitate, trebuie sa se situieze pe o treapta inferioara a evolutiei umane... La fel, e si in politica. Oameni ca tine pot fi usor manipulati, usor mintiti, usor cumparati. Pe de-al de tine se bazeaza PSD-ul...[/COLOR][/SIZE]
Vechi 20.11.2008, 06:49:16
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Apocalipsa nu se refera la raul nostru la sfarsitul in chinuri al nostru ci se refera la a doua venire a Mantuitorului Iisus Hristos pe Pamant ca sa judece vii si mortii (vezi Crezul sau Simbolul Credintei si totodata Biblia).Cand se refera la sfarsit Dumnezeu nu zice ca vom muri in chinuri pentru pacatele noastre,[COLOR=darkred] 1. si va distruge lumea aceasta creand o noua lume[/COLOR][COLOR=red] 2. in care sa traiasca toti oamenii fara pacat si pacatul sa nu mai existe.[/COLOR]Iar pentru cei rai si plini de ura sa arda in Iad sau sa dispara definitiv.
[COLOR=green]1. aceasta noua lume va fi facuta la eprubeta?[/COLOR]
[COLOR=green]2. realizezi tu ce plictisitor va fi pentru barfitori si carcotasi? Cu ce se vor mai ocupa astia? Cine-o sa roboteasca din greu pentru ca unii sa traiasca bine?[/COLOR]
Vechi 20.11.2008, 07:08:21
ortodox4life's Avatar
Senior Member

Implicit

Daca cineva il tine minte pe fratele care l-a mahnit, suparat sau ocarat, trebuie sa-si aduca aminte de el ca de un doctor trimis de Hristos, sa-l priveasca drept un binefacator. Caci daca te mahnesti in asemenea imprejurari e pentru ca sufletul tau e bolnav. Caci daca n-ai fi bolnav, n-ai suferi. Trebuie insa sa multumesti acestui frate fiindca datorita lui iti cunosti boala, trebuie sa te rogi pentru el si sa primesti ce vine de la el ca pe niste leacuri trimise tie de Domnul.

Sfantul Zosima
Reply With Quote
Vechi 20.11.2008, 07:18:05
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Daca cineva il tine minte pe fratele care l-a mahnit, suparat sau ocarat, trebuie sa-si aduca aminte de el ca de un doctor trimis de Hristos, sa-l priveasca drept un binefacator. Caci daca te mahnesti in asemenea imprejurari e pentru ca sufletul tau e bolnav. Caci daca n-ai fi bolnav, n-ai suferi. Trebuie insa sa multumesti acestui frate fiindca datorita lui iti cunosti boala, trebuie sa te rogi pentru el si sa primesti ce vine de la el ca pe niste leacuri trimise tie de Domnul.

Sfantul Zosima
[COLOR=green]Tu chiar crezi ce spui ori o faci doar ca sa fii pe placul celor care sunt inregistratori fara creier?...[/COLOR]
Vechi 20.11.2008, 07:31:42
ortodox4life's Avatar
Senior Member

Implicit

Eu doar am postat ce a spus Sfantul Zosima :)
Reply With Quote
Vechi 20.11.2008, 07:34:14
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Eu doar am postat ce a spus Sfantul Zosima :)
[COLOR=green]Ok, da' tu nu ai nimic de spus cu ideile tale, cu cuvintele tale? [/COLOR]
Vechi 20.11.2008, 07:40:19
ortodox4life's Avatar
Senior Member

Implicit

Cred Doamne,ajuta necredintei mele!Hristos a inviat!

Reply With Quote
Vechi 20.11.2008, 07:48:11
Anca-Miha
Guest

Smile

Hai, da-i nota de trecere, Silverstar !
Reply With Quote
Vechi 20.11.2008, 07:55:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Hai, da-i nota de trecere, Silverstar !
Parerea mea personala Anca, ca macar in aceasta perioada sa incetam cu cleveteala de doua parale, ironiile si refularea scarbelor si neputintelor din noi. Macar noi sa dam exemplu, cei cu peste jumatate de secol in spate.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
121212-sfarsitul lumii vsovivivi Generalitati 379 16.01.2013 13:43:48
Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii dumitrucelmare2000 Generalitati 15 20.04.2011 15:51:44
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53