Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2008, 08:19:31
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Smile

Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune Vezi mesajul
am uitat de iubire.
[COLOR=green]Tu cauti iubire aici, pe forum? Te inseli, n-o sa gasesti! Citeste mai sus sa vezi cum ma judeca si cum ma acuza cei care se cred credinciosi. Eu am spus foarte sincer ca si in credinta trebuie ratiune, trebuie pastrata o cale de mijloc, altfel se ajunge la fanatism si fanatismul inseamna dependenta, pierderea libertatii de sine. [/COLOR]
[COLOR=green]Eu sunt un om liber, vreau sa gandesc liber si nu sa-mi insusesc ideile altora. Lumea a evoluat si eu nu doresc sa raman intepenita in niste dogme sau legi care nu mai sunt valabile prezentului.[/COLOR]
Vechi 17.11.2008, 08:24:24
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

[COLOR=green]RUGĂ[/COLOR]

[COLOR=green]Cu mâna întinsă a rugă spre cer,[/COLOR]
[COLOR=green]Cu ochii închiși și capul plecat,[/COLOR]
[COLOR=green]Cu gândul la Tine încă mai sper,[/COLOR]
[COLOR=green]Speranța o, Doamne, nu-i un păcat.[/COLOR]

[COLOR=green]Umilă Îți cer să-mi dai sănătate[/COLOR]
[COLOR=green]Și pâine pe masă,[/COLOR]
[COLOR=green]În viață dreptate,[/COLOR]
[COLOR=green]O rază de soare,[/COLOR]
[COLOR=green]O floare de crin,[/COLOR]
[COLOR=green]O toamnă frumoasă[/COLOR]
[COLOR=green]Cu cerul senin,[/COLOR]
[COLOR=green]Un strop de iubire[/COLOR]
[COLOR=green]Și-o cupă de miere,[/COLOR]
[COLOR=green]Că știu ce-i durerea[/COLOR]
[COLOR=green]Și gustul de fiere.[/COLOR]

[COLOR=green]Tu Doamne, pe toate le poți de voiești.[/COLOR]
[COLOR=green]Te rog in genunchi[/COLOR]
[COLOR=green]Ruga mea să primești.[/COLOR]

[COLOR=green]Personala[/COLOR]
Attached Images
File Type: jpg images.jpg (4,2 KB, 3 views)
Vechi 17.11.2008, 12:44:42
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]RUGĂ[/COLOR]

[COLOR=green]Cu mâna întinsă a rugă spre cer,[/COLOR]
[COLOR=green]Cu ochii închiși și capul plecat,[/COLOR]
[COLOR=green]Cu gândul la Tine încă mai sper,[/COLOR]
[COLOR=green]Speranța o, Doamne, nu-i un păcat.[/COLOR]

[COLOR=green]Umilă Îți cer să-mi dai sănătate[/COLOR]
[COLOR=green]Și pâine pe masă,[/COLOR]
[COLOR=green]În viață dreptate,[/COLOR]
[COLOR=green]O rază de soare,[/COLOR]
[COLOR=green]O floare de crin,[/COLOR]
[COLOR=green]O toamnă frumoasă[/COLOR]
[COLOR=green]Cu cerul senin,[/COLOR]
[COLOR=green]Un strop de iubire[/COLOR]
[COLOR=green]Și-o cupă de miere,[/COLOR]
[COLOR=green]Că știu ce-i durerea[/COLOR]
[COLOR=green]Și gustul de fiere.[/COLOR]

[COLOR=green]Tu Doamne, pe toate le poți de voiești.[/COLOR]
[COLOR=green]Te rog in genunchi[/COLOR]
[COLOR=green]Ruga mea să primești.[/COLOR]

[COLOR=green]Personala[/COLOR]

Mi-a placut poezia .
Stai linistita ca nu te lingusesc.
Mi-a placut chiar mult.
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)
Reply With Quote
Vechi 17.11.2008, 10:16:14
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Implicit

Citat:
[COLOR=green]Tu cauti iubire aici, pe forum? Te inseli, n-o sa gasesti! Citeste mai sus sa vezi cum ma judeca si cum ma acuza cei care se cred credinciosi. Eu am spus foarte sincer ca si in credinta trebuie ratiune, trebuie pastrata o cale de mijloc, altfel se ajunge la fanatism si fanatismul inseamna dependenta, pierderea libertatii de sine. [/COLOR]
[COLOR=green]Eu sunt un om liber, vreau sa gandesc liber si nu sa-mi insusesc ideile altora. Lumea a evoluat si eu nu doresc sa raman intepenita in niste dogme sau legi care nu mai sunt valabile prezentului.[/COLOR]

Tot se face pomenire cum este biata de ea nevinovata e judecata de un asa zis credincios (fanatic), neluand in seama toate jignirile pe metrul patrat la propria noastra credinta. Asa ca nu te mai da tu Sfanta Teresa ca nu e cazul, mai ales cu ce aberatii postezi.

Tot repeti cuvantul fanatism, intind sa cred ca ai ai o obsesie pt el, lucru penibil la un asa zis cadru didactic care ar trebuii sa stie ca repetarea excesiva a unor expresii si cuvinte nu ne dovedeste decat lipsa unui vocabular consistent.

Iti dai seama cine ma judeca dupa legile lui Hristos, una care il considera pe Hristos "intepenit" , un suprimator al libertatii si un "legiuitor" care nu e valabil prezentului.

De altfel , esti cam imatura sa crezi ca a intra pe un forum poti sa jignesti in stanga si in dreapta , iar toti sunt fanatici si monstrii daca cuteza numai sa iti raspunda.
Sau ai intrat pe forum crestin cu ideea ca ei nu au voie sa raspunda ca trebuie sa fie buni?

Sa negi
(ca tu nu judeci) asta este ori naivitate ori altceva.
Te tot te aperi ca o penibila ca esti judecata. Cand nu o sa mai judeci nici tu pe nimeni imi vei inchide gura .
Aaa, dar cum sa nu judeci tu? Ar fi cea mai mare nedreptate.
Si cine se cred ceilalti sa te judece , tu judecatoarea tuturor.

Stii cine poate sa imi reproseze ca sunt judecator? Unul care nu judeca pe forum. Unul care din tot comportamentul sau nu a reiesit niciodata ca a judecat, nu o persoana care are aceiasi patima ca si mine.
Cum ar striga hotul la hot: hotuleeee!!
Sau curva la curvar: curvaruleeeeee!!
Sper ca ai inteles ideea. Daca nu, am sa vin cu completari.
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)
Reply With Quote
Vechi 17.11.2008, 21:40:34
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
Tot se face pomenire cum este biata de ea nevinovata e judecata de un asa zis credincios (fanatic), neluand in seama toate jignirile pe metrul patrat la propria noastra credinta. Asa ca nu te mai da tu Sfanta Teresa ca nu e cazul, mai ales cu ce aberatii postezi.

Tot repeti cuvantul fanatism, intind sa cred ca ai ai o obsesie pt el, lucru penibil la un asa zis cadru didactic care ar trebuii sa stie ca repetarea excesiva a unor expresii si cuvinte nu ne dovedeste decat lipsa unui vocabular consistent.

Iti dai seama cine ma judeca dupa legile lui Hristos, una care il considera pe Hristos "intepenit" , un suprimator al libertatii si un "legiuitor" care nu e valabil prezentului.

De altfel , esti cam imatura sa crezi ca a intra pe un forum poti sa jignesti in stanga si in dreapta , iar toti sunt fanatici si monstrii daca cuteza numai sa iti raspunda.
Sau ai intrat pe forum crestin cu ideea ca ei nu au voie sa raspunda ca trebuie sa fie buni?

Sa negi (ca tu nu judeci) asta este ori naivitate ori altceva.
Te tot te aperi ca o penibila ca esti judecata. Cand nu o sa mai judeci nici tu pe nimeni imi vei inchide gura .
Aaa, dar cum sa nu judeci tu? Ar fi cea mai mare nedreptate.
Si cine se cred ceilalti sa te judece , tu judecatoarea tuturor.

Stii cine poate sa imi reproseze ca sunt judecator? Unul care nu judeca pe forum. Unul care din tot comportamentul sau nu a reiesit niciodata ca a judecat, nu o persoana care are aceiasi patima ca si mine.
Cum ar striga hotul la hot: hotuleeee!!
Sau curva la curvar: curvaruleeeeee!!
Sper ca ai inteles ideea. Daca nu, am sa vin cu completari.
[COLOR=green]Esti diabolic, domnule! Chiar nu ti-e rusine sa ma urmaresti cu atata insistenta si sa spui despre mine neadevaruri? Tie la ce-ti folosesc rautatile pe care le spui pe seama mea? [/COLOR]
[COLOR=green]Habar n-am ce e cu New Age! Niciodata nu am citit nimic despre acest curent si niciodata nu m-am gandit sa-mi schimb religia, adica ceea ce am primit de la bunicii si parintii mei. [/COLOR]
[COLOR=green]Nu poti sa afirmi ca sunt un om cu un vocabular limitat pentru ca folosesc des cuvantul fanatic. Il folosesc ca pe un semnal de alarma. Si-l voi folosi in contnuare. Nu vreau ca oamenii sa devina niste roboti. Nu vreau sa se mai scrie despre noi ca ortodoxia este o frână in calea progresului... [/COLOR]
[COLOR=green]Consider ca ti-am spus destul. Daca poti ocoleste-mi postarile si nu le mai citi daca nu-ti place ce scriu. Nu renunt la nici o idee de dragul nimanui...[/COLOR]
Vechi 19.11.2008, 20:17:58
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Din moment ce cunoasteti ce se va intampla in anii urmatori, plus faptul ca va veni dupa cipuire o seceta si o foamente cum n-a mai fost nici in timpul lui Ilie, cum aveti de gand sa va pregatiti? Este oare demn de urmat exemplul lui Iosif care talcuind visul faraonului cu cele 7 vaci grase si 7 slabe, a adunat prisosul celor 7 ani imbelsugati pentru a avea ce sa manance in cei 7 ani de seceta si foamete? Poate ca noi, cu ajutorul lui Dumnezeu vom rezista un timp cu verdeturi si radacini(daca le vom gasi si pe-alea), dar ce vom face cu copii nostri?
Reply With Quote
Vechi 19.11.2008, 21:02:38
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul

Din moment ce cunoasteti ce se va intampla in anii urmatori, plus faptul ca va veni dupa cipuire o seceta si o foamente cum n-a mai fost nici in timpul lui Ilie, cum aveti de gand sa va pregatiti? Este oare demn de urmat exemplul lui Iosif care talcuind visul faraonului cu cele 7 vaci grase si 7 slabe, a adunat prisosul celor 7 ani imbelsugati pentru a avea ce sa manance in cei 7 ani de seceta si foamete? Poate ca noi, cu ajutorul lui Dumnezeu vom rezista un timp cu verdeturi si radacini(daca le vom gasi si pe-alea), dar ce vom face cu copii nostri?

Noi putem fi pregatiti la sfarsitul lumii sufleteste nu material.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2008, 21:16:03
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
Faptul ca vrei sa gandesti liber e problema ta . Biblia spune asa despre cei asemenea tie: ,[COLOR=Red],Nebunului drepte i se par caile sale, iar inteleptul asculta de sfat[/COLOR],, Iar New Age spune asa: Fii liber! Nu exista bine si rau. Fa ce vrei! Daca ce faci te satisface e foarte bine. Nu conteaza ca altii sufera din pricina ta. Tu sa fii satisfacut!
Tu vrei sa fii (pari) crestina dar vrei sa fii si libera (de invatatura crestina care ,,nu mai e valabila,,) Hristos spune : ,,Fiti robii mei ! Fiti robii libertatii!,,
Cine ti-a spus ca dogmele si legile nu mai sunt valabile prezentului cand ,,Hristos ieri, astazi si in veacul veacului acelasi este,, cum spune Sf. Ap. Pavel?
Reply With Quote
Vechi 19.11.2008, 22:25:01
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Faptul ca vrei sa gandesti liber e problema ta . Biblia spune asa despre cei asemenea tie: ,[COLOR=red],[/COLOR][SIZE=3][COLOR=green]Nebunului drepte i se par caile sale, iar inteleptul asculta de sfat[/COLOR][/SIZE],, Iar New Age spune asa: Fii liber! Nu exista bine si rau. Fa ce vrei! Daca ce faci te satisface e foarte bine. Nu conteaza ca altii sufera din pricina ta. Tu sa fii satisfacut!
Tu vrei sa fii (pari) crestina dar vrei sa fii si libera (de invatatura crestina care ,,nu mai e valabila,,) Hristos spune : ,,Fiti robii mei ! Fiti robii libertatii!,,
Cine ti-a spus ca dogmele si legile nu mai sunt valabile prezentului cand ,,Hristos ieri, astazi si in veacul veacului acelasi este,, cum spune Sf. Ap. Pavel?
[SIZE=3][COLOR=green]Exact asa era si in comunism. Cine indraznea sa aiba alte idei, sa gandeasca, sa judece, sa se revolte impotriva unor idei utopice, sa se ridice impotriva minciunii si manipularii, era imediat catalogat drept nebun.[/COLOR][/SIZE]
Vechi 19.11.2008, 22:30:23
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
[SIZE=3][COLOR=green]Exact asa era si in comunism. Cine indraznea sa aiba alte idei, sa gandeasca, sa judece, sa se revolte impotriva unor idei utopice, sa se ridice impotriva minciunii si manipularii, era imediat catalogat drept nebun.[/COLOR][/SIZE]
]

Aici nu e vorba de alte de alte pareri sau idei despre Ceausescu sau despre Hitler ci despre Dumnezeu Cel care te-a facut.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
121212-sfarsitul lumii vsovivivi Generalitati 379 16.01.2013 13:43:48
Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii dumitrucelmare2000 Generalitati 15 20.04.2011 15:51:44
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53