![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Conform Parintelui Staniloaie, cei 1000 de ani pomeniti au trecut deja...
Despre dihotomie vs. trihotomie s-a mai discutat pe forum, in mai multe locuri. De exemplu: http://www.crestinortodox.ro/forumac...ead.php?t=4502 Daca Hristos nu s-a coborat la iad dupa Jertfa, atunci Adam, Eva si toti dreptii si proorocii din vechime sunt acum acolo, nu? Nu pricep cum o biserica care se pretinde ortodoxa sa se apuce sa rastalmaceasca ceea ce s-a stabilit in Sinoade, de catre Sfintii Parinti.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica Nestoriana sau "Asiriana a Rasaritului": o biserica a martirilor! | Theodor_de_Mopsuestia | Alte Religii | 73 | 03.04.2012 19:34:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
"receptarea" adevarului in Biserica Ortodoxa | marius60 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 21 | 17.12.2010 13:52:30 |
Biserica ortodoxa si semnul "Iluminatilor" | CarareaImparatiei | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 21.09.2010 14:13:24 |
|