![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va intelegeti bine pe internet ,nu-i asa? E cu totul altceva si ar trebui facuta diferenta intre prieten si cunoscut Internetul e o modalitate de a socializa si a pierde timpul. Ar trebui ca tinerii sa isi foloseasca acest timp care a devenit si asa destul de pretios pentru a se informa,a-si dezvolta cunostintele pt.a nu fi manipulati ,de exemplu. Daca nu isi dedica timpul liber sau o mica parte din timp imbogatirii sufletesti.... |
|
|||
|
|||
![]()
Exceptiile confirma regula ,deci atentie ,stiu pe cineva care numai de suferit a avut ,dar nici intelepciune ,deci o vina poarta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
QED ? |
|
|||
|
|||
![]()
Cum am spus, sunt cazuri si cazuri. De unde atata tendinta de generalizare nu inteleg! Un barbat comenteaza ceva stupid la un videoclip si mai stupid de pe youtube, iar o domnita trage concluzia ca toti barbatii sunt porci. Persoana X sufera din cauza persoanei Y pe care a cunoscut'o pe internet, deci oamenii care se cunosc pe internet nu se vor intelege niciodata s.a.m.d. Cine ne indreptateste sa emitem judecati generale asupra altora prin prisma unor fapte concrete care ni s'au intamplat noua si care pot foarte bine sa fie singulare?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concluzia este ca sub anonimat poti face orice. Nici acea persoana nu era prea inteleapta. Deci nu va grabiti ,Dumnezeu are grija de fiecare ,ii harazeste fiecaruia cate ceva bun. Last edited by anita; 11.01.2012 at 13:25:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci persoana in cauza a cunoscut mai multi barbati pe internet cu care ar fi vrut sa aiba o relatie. Da, foarte dragut! Daca va e prietena, sfatuiti-o sa lase site-urile matrimoniale, ca dauneaza rau! Imi cer scuze, abia acum imi dau seama de greseala mea. Eu vorbeam de o relatie care s'a nascut pur intamplator, eu si iubitul meu nu ne'am cunoscut cu scopul predeterminat de a forma un cuplu. Daca as fi stiut ca va referiti la asa ceva, v'as fi dat dreptate de la inceput. Astfel de bazaconii sunt, intr'adevar, indreptate catre esec, in marea lor majoritate. Ca sa nu mai spun ca se situeaza undeva in sfera penibilului, ceea ce e o alta mancare de peste.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ca sunt si cazuri de astfel de femei, dar nu le bagati pe toate in aceiasi oala! Nici in vest nu umbla cainele cu covrig in coada... au si ei bogatii lor extrem de snobi, la snobism ne depasesc cu mult cei bogati datorita puterii financiare! Cunoasteti toti romanii ca sa puteti vorbi asa? |
|
|||
|
|||
![]()
Da, sunt oameni si oameni....dar parca la noi e un procent mare de snobi...am fost si in alta parte si fac comparatii...
Oricum v-am spus vesticii sunt mai modesti...or mai fi si la ei, dar parca la noi sunt mai multi...uitati-va cate masini straine se vand aici...repet nu e un popor modest acesta al nostru, e unul fitos....probabil si dina cauza lipsurilor din anii 80....si in speta la latini am observat asta..anglo-saxonii sunt mai modesti in exprimare... Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 13:12:39 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 16:06:38 |
|