Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2012, 12:34:20
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Se spune că dacă în pomul cunoștinței binelui și răului ar fi crescut banane bărbatul n-ar mai fi căpătat nimic, oricum ar fi ajuns total inutil și ar fi rămas în rai, urmând la femeia să se întovărășească cu altă vietate cum ar fi urangutanul, o creatură oricum mai de soi decât porcul de bărbat. ( nu mă luați în serios).
Morcovi domnule, morcovi!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2012, 12:56:15
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Eu as zice partial fals.
Sunt si cazuri fericite in care relatiile legate pe internet se finalizeaza frumos, dar si multe alte cazuri in care perosoane dubioase se ascund in spatele pseudnimelor dragute si posteaza mesaje altfel decat sunt ei. Asta e unul din avantajele internetului, ca iti poti ascunde cu usurinta identitatea.
Da, adevarat. Sunt cazuri si cazuri. Ipoteza formulata de anita sugereaza ca toate relatiile sau prieteniile legate pe internet sunt predestinate esecului. Afirmatia ei e falsa, pentru ca sunt si exceptii.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2012, 13:10:53
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Fals! Am multi prieteni pe care i'am cunoscut pe internet si cu care ma inteleg minunat. Daca te referi la relatii romantice si pe fostul meu iubit l'am cunoscut tot pe internet, iar cei trei ani petrecuti impreuna au fost departe de a fi catastrofali.

Va intelegeti bine pe internet ,nu-i asa?
E cu totul altceva si ar trebui facuta diferenta intre prieten si cunoscut
Internetul e o modalitate de a socializa si a pierde timpul.
Ar trebui ca tinerii sa isi foloseasca acest timp care a devenit si asa destul de pretios pentru a se informa,a-si dezvolta cunostintele pt.a nu fi manipulati ,de exemplu. Daca nu isi dedica timpul liber sau o mica parte din timp imbogatirii sufletesti....
Reply With Quote
Vechi 11.01.2012, 13:13:07
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Da, adevarat. Sunt cazuri si cazuri. Ipoteza formulata de anita sugereaza ca toate relatiile sau prieteniile legate pe internet sunt predestinate esecului. Afirmatia ei e falsa, pentru ca sunt si exceptii.
Exceptiile confirma regula ,deci atentie ,stiu pe cineva care numai de suferit a avut ,dar nici intelepciune ,deci o vina poarta.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2012, 13:13:31
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Va intelegeti bine pe internet ,nu-i asa?
E cu totul altceva si ar trebui facuta diferenta intre prieten si cunoscut
Internetul e o modalitate de a socializa si a pierde timpul.
Ar trebui ca tinerii sa isi foloseasca acest timp care a devenit si asa destul de pretios pentru a se informa,a-si dezvolta cunostintele pt.a nu fi manipulati ,de exemplu. Daca nu isi dedica timpul liber sau o mica parte din timp imbogatirii sufletesti....
Am spus ca ne-am cunoscut pe internet, nu ca relatia noastra s'a consumat strict pe internet. Sunt doua lucruri foarte diferite. Acelasi lucru se aplica in cazul amicilor. Sunt din toate partile tarii. Ne vedem de cateva ori pe an, cand ne permite timpul. In rest, da, internetul e o modalitate buna si ieftina de a tine legatura si ne intelegem foarte bine.

QED ?
Reply With Quote
Vechi 11.01.2012, 13:16:58
Banned

Implicit

Citat:
Exceptiile confirma regula ,deci atentie ,stiu pe cineva care numai de suferit a avut ,dar nici intelepciune ,deci o vina poarta.
Cum am spus, sunt cazuri si cazuri. De unde atata tendinta de generalizare nu inteleg! Un barbat comenteaza ceva stupid la un videoclip si mai stupid de pe youtube, iar o domnita trage concluzia ca toti barbatii sunt porci. Persoana X sufera din cauza persoanei Y pe care a cunoscut'o pe internet, deci oamenii care se cunosc pe internet nu se vor intelege niciodata s.a.m.d. Cine ne indreptateste sa emitem judecati generale asupra altora prin prisma unor fapte concrete care ni s'au intamplat noua si care pot foarte bine sa fie singulare?
Reply With Quote
Vechi 11.01.2012, 13:22:30
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cum am spus, sunt cazuri si cazuri. De unde atata tendinta de generalizare nu inteleg! Un barbat comenteaza ceva stupid la un videoclip si mai stupid de pe youtube, iar o domnita trage concluzia ca toti barbatii sunt porci. Persoana X sufera din cauza persoanei Y pe care a cunoscut'o pe internet, deci oamenii care se cunosc pe internet nu se vor intelege niciodata s.a.m.d. Cine ne indreptateste sa emitem judecati generale asupra altora prin prisma unor fapte concrete care ni s'au intamplat noua si care pot foarte bine sa fie singulare?
Draga mea ,persoana a cunoscut mai multi barbati ,din pacate toti erau amatori de distractii ieftine si rapide.
Concluzia este ca sub anonimat poti face orice.
Nici acea persoana nu era prea inteleapta.
Deci nu va grabiti ,Dumnezeu are grija de fiecare ,ii harazeste fiecaruia cate ceva bun.

Last edited by anita; 11.01.2012 at 13:25:31.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2012, 13:26:02
Banned

Implicit

Citat:
Draga mea ,persoana a cunoscut mai multi barbati ,din pacate toti erau amatori de distractii ieftine si rapide.
Deci persoana in cauza a cunoscut mai multi barbati pe internet cu care ar fi vrut sa aiba o relatie. Da, foarte dragut! Daca va e prietena, sfatuiti-o sa lase site-urile matrimoniale, ca dauneaza rau! Imi cer scuze, abia acum imi dau seama de greseala mea. Eu vorbeam de o relatie care s'a nascut pur intamplator, eu si iubitul meu nu ne'am cunoscut cu scopul predeterminat de a forma un cuplu. Daca as fi stiut ca va referiti la asa ceva, v'as fi dat dreptate de la inceput. Astfel de bazaconii sunt, intr'adevar, indreptate catre esec, in marea lor majoritate. Ca sa nu mai spun ca se situeaza undeva in sfera penibilului, ceea ce e o alta mancare de peste.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2012, 13:32:48
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
Cu siguranta...la capitolul bani (materialism)si fite romancele cred sunt in top...din acesta cauza raman multe singure...fiindca sunt prea pretentioase.....de fapt suntem cam un popor plin de snobi....deloc nu suntem modesti...spre deosebire de vestici....poate ar trebui sa ne schimbam, dar e greu intrucat suntem orgoliosi...
Din nou, sunt femei si femei, romani si romani, nu confundati ce vedeti la televizor si realitatea!

Poate ca sunt si cazuri de astfel de femei, dar nu le bagati pe toate in aceiasi oala!

Nici in vest nu umbla cainele cu covrig in coada... au si ei bogatii lor extrem de snobi, la snobism ne depasesc cu mult cei bogati datorita puterii financiare!

Cunoasteti toti romanii ca sa puteti vorbi asa?
Reply With Quote
Vechi 11.01.2012, 13:44:44
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Da, sunt oameni si oameni....dar parca la noi e un procent mare de snobi...am fost si in alta parte si fac comparatii...
Oricum v-am spus vesticii sunt mai modesti...or mai fi si la ei, dar parca la noi sunt mai multi...uitati-va cate masini straine se vand aici...repet nu e un popor modest acesta al nostru, e unul fitos....probabil si dina cauza lipsurilor din anii 80....si in speta la latini am observat asta..anglo-saxonii sunt mai modesti in exprimare...

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Din nou, sunt femei si femei, romani si romani, nu confundati ce vedeti la televizor si realitatea!

Poate ca sunt si cazuri de astfel de femei, dar nu le bagati pe toate in aceiasi oala!

Nici in vest nu umbla cainele cu covrig in coada... au si ei bogatii lor extrem de snobi, la snobism ne depasesc cu mult cei bogati datorita puterii financiare!

Cunoasteti toti romanii ca sa puteti vorbi asa?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? N.Priceputu Reguli in Biserica 113 19.11.2012 13:12:39
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? AGabriela Nunta 151 09.11.2012 09:24:09
barbatii pot fi fideli unei singure femei? Jamaica Nunta 133 10.09.2012 16:06:38