![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu credeti ca cine afirma ca pamantul se invarteste in jurul propriei axe, ar trebui sa si demonstreze acest lucru ?
Cum a demonstrat Copernic (anul 1500) si Galilei (anul 1600) faptul ca pamantu se invarte in jurul propriei axe. stie cineva ? Tineti cont ca pe vremea lui Copernic si Galilei nu se nascuse explicatia cu pendulul lui Foucault (anul 1851), si nu se poate invoca acest argument. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate si demonstrati acest lucru ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar au avut dreptate. multe popoare au avut cunostinte astronomice avansate, inca din antichitate. |
|
||||
|
||||
![]()
teoria ta care este?
|
|
|||
|
|||
![]()
neica_nimeni nu poate avea o teorie proprie pe aceasta tema !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Feynman, in cursul lui de fizica, spune ca rotatia pamantului poate fi demonstrata cu pendulul lui Foucault. Tind sa am incredere mai mult in Feynman decat in site-ul tau dubios, care, printre altele, mai spune si aberatii: Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
atunci de ce contrazici pe toti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Culmea evolutionismului: "nu stiu cum ... dar au avut dreptate",
Chiar asta era scopul dezbaterii ... sa ne dam seama, daca au demonstrat sau nu acest lucru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este treaba cu stiinta, e foarte selectiva, cand ne spune de Copernic, cand de Galilei, cand de Feynman, dar nu ne demonstreaza absolut de loc ca Pamantul se invarte in jurul propriei axe. Eu prefer sa cred in Dumnezeu decat in Feynman, dar aceasta este o optiune personala. |
|
||||
|
||||
![]()
d
Citat:
si aici nu ma refer doar la cine in jurul cui se invarte. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|