![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Și care este periodicitatea împreunării la animale? Ți-ai pus problema când și câte ori în decursul unui an se împreuneză animalele (mamiferele)? Ți-ai pus vrrodată problema că masculul dă pace femelei gestante? Numai omul, mai exact bărbatul nu-i dă pace femeii însărcinate. Și invers e valabil.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
aici aveti mare dreptate... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 02.01.2013 at 13:51:03. |
|
||||
|
||||
![]() asta am vrut sa spun...nu e chiar practica lui Onan, care nu dorea sa ridice urmas fratelui sau in cazul de fatza, este un sot care abuzeaza de sotia sa, ceea ce nu e tocmai bine... |
|
|||
|
|||
![]()
Sau mai exact soțul nu dorește să ridice urmași soției. Mă bucur că am ajuns la un consens.
|
|
||||
|
||||
![]()
da, asta se cam incadreaza in pacatul lui Onan.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stefan Florin,
Nici nu am spus ca a mai adaugat ceva ci pur si simplu ca era tot aparatul reproducator in dotare ca sa intre in functie in cazul in care se alegea varianta de mantuire prin cunostinta binelui si raului adica prin moarte adica prin nastere de tupuri muritoare. Iar in cazul in care nu se mergea pe calea asta( ca nu era obligatorie) era prin puterea Domnului care daca ne gandim cum l-a facut pe Adam pe Eva si cum o sa ne faca pe noi toti odata cu trupuri la sfarsit , si chiar la intruparea Sa cand intreaba Maica Domnului cum va fi fara barbat i se raspunde ca nu e nimic cu neputinta la Dumnezeu posibil sa stie parintele Cleopa ceva. Oricum asta mai putin conteaza cum ar fi fost , acum e asa iar noi sa stim ca Dumnezeu Cuvantul poate tot ceea ce noua ni se pare imposibil. |
|
||||
|
||||
![]()
de ce oare?
|
|
||||
|
||||
![]()
intr-o casnicie TOTUL trebuie facut de comun acord. Altfel este viol
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|