Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2023, 17:24:52
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Opinia mea este că mata nu prea înțelegi anumite chestii din domeniul teologic, ți-am mai zis că ai tot felul de probleme de interpretare a unor chestiuni de învățătură sau de morală, dar totuși dacă poți prezenta un singur manual de religie ortodoxă, aprobat de Biserică, care să aibă astfel de imagini precum acele cărți semnate de „Părintele” Necula, opinia mea este că ai fi „foarte tare”. Totuși, după știința mea, manualele de religie creștină ortodoxă, așa manuale cum sînt, și unele chiar riscă să fie pierdute și să ajungă chiar și la coșul de gunoi din nefericire, ei acele manuale țin să te înștiințez că respectă canoanele BOR în ceea ce privește reprezentările religioase și nu cred că ai văzut sau că vei vedea astfel de imagini precum în acele cărți semnate de „Părintele” Necula în vreun manual școlar de religie creștină ortodoxă.
Deja duci discuția în penibil cum ești și tu de obicei,căutând tot felul de chițibușuri.
Da am văzut manuale de religie pe care se colorează de pildă, sau biblii cu imagini în ele, aici era doar o carte fără pretenție de a fi carte canonică sau de căpătâi în folosința cultului, în care se povestea probabil că nici nu face vânzare respectiva carte.

Thread Tools
Moduri de afișare