![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|
|||
|
|||
|
Probabil nu stiu acelasi lucruc a si tine, pentru ca eu nu citesc istorii false. Sfantul Apostol Iacob a fost omorat de Irod, atat e de stiut.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1.dupa doua zile de "studiu" pe internet, ca alta sursa nu ai, nu-ti convine ce ai gasit si asta inseamna ca nu exista, pentru tine. 2.de fapt esti foarte slab si astfel de descoperiri te zdruncina. vreau sa-ti zic ca nu-mi mai pasa, inainte imi pasa.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
te referi, poate, la penticostali si PT, pai imi place omul, stie foarte bine ce scrie, este fundamentalist ca toti neoprotestantii, dar si ca atatia ortodocsi... spre deosebire de atatia el chiar e un tip civilizat. apropo, a postat undeva o foarte impresionanta rugaciune, plina de dragoste crestineasca, unii ii spun ca e posedat. ![]() nimic din ceea ce scriu eu nu este secret. numai ca voi nu stiti aceasta parte a istoriei crestinismului, biserica a stiut mereu sa tina sertare separate. biserica din ierusalim condusa de iacob a disparut din istorie ca si cand n-ar fi fost, urmasii ei fiind declarati chiar ca eretici la trei secole dupa Iisus.
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
este practic imposibil ca tu si cei ca tine sa aveti o perceptie corecta, pentru ca nu te intereseaza decat un singur punct de vedere! niciodata nu vei accepta un altul pentru ca nu poti! cel putin nu astazi. dar ai mare grija, cei ca tine pot face stanga-mprejur instantaneu, in momentul in care prind o idee care le rastoarna esafodajul cladit in propria intimitate au impresia ca totul este fals in ceea ce au crezut si pac, uite cum se "convertesc" in alte parti crezand ca au descoperit altceva... adevarul. maine poimaine ii vedem propovaduind adventismul sau penticostalismul... in ceea ce priveste biserica din ierusalim a lui iacob, implicatiile izolarii si apoi ale disparitiei sunt multiple, pentru ca aceia respectau in intregime cuvantul lui Iisus, 100%
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 14:35:20 |
| Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 14:01:53 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|