![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
in urma cu cativa ani am fost acostat de niste iehovisti. cum erau agresivi m-am enervat si m-am oprit, m-am rastit un pic la ei, erau si doi americani cu ei, si le-am spus ca de fapt ei nu sunt crestini. am poposit cam cinci minute, dar in scurtul timp de "dialogare" cred ca au repetat de 10 ori daca eu sunt multumit de preotii ortodocsi.
![]()
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Cornel Urs pe adventiști nu-i interesează adevaarul si ei stiu asta. Acesta e probabil multibanatul adventist care a scris aici sub n pseudonime...
Pe adventiști i-i interesează sfarsitul lumii când va fi... Această curiozitate in mod normal i-ar duce la depresie si la părăsirea cultului dar avem exemplu iehoviștilor care spuneau ca nu va trece suta de ani dupa 1914 si va apărea Domnul Iisus. Cu toate că au scoli bune adventiști i se pierd se plafonează deoarece ce rost are să fi cineva daca la anul ....sau ce vorbim de an. De luna viitoare... Totuși azi ei sunt ca niciodată mai dezbinati si White mai ponegrită chiar de ei. L |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ADVENTIȘTII NU SUNT TRINITARI Ei nu cred în Sfânta și Biblica dogmă a Trinității, a Sfintei Treimi. Din următoarele motive: 1. Iisus Hristos, zic adventiștii, este Mihael. Dar Mihael este un înger, un arhanghel, un înger care comandă peste îngeri. Cum ar putea fi Dumnezeu un înger? Un înger este...o creatură. 2. Iisus Hristos INCONȘTIENT pentru 3 zile și 3 nopți. Prin urmare, Dumnezeul creștin Sfânta Treime - Tatăl, Fiul și Duhul - devine o Doime, pentru cele 3 zile și 3 nopți, fiindcă, în concepția adventiștilor, Iisus Hristos a trecut în neant, fiind inconștient, ca și cum ar dormi, pentru această perioadă!!!! Dumnezeul lor nu poate fi o Trinitate. Noi creștinii știm că Dumnezeu NU SE MODIFICĂ. Dumnezeu rămâne de-a pururi ce a fost dintotdeauna, Tată, Fiu, Duh Sfânt, 3 persoane co-egale și co-eterne, o singură Ființă, care nu se MODIFICĂ. NU !!!! La acești sectari, se modifică. Nu se poate așa ceva! Unde era a 2-a Persoană a lui Dumnezeu în cele 3 zile? Unde? Adventiștii zic că nu era niciunde, că dormea, că era inconștient! 3. Adventiștii nu cred în faptul că Iisus s-a născut înainte de veacuri. Ei nu cred asta. Știți ce zic acești eretici? Că Dumnezeu nu se poate naște. Ei acreditează o idee periculoasă, că Iisus e numit eufemistic Fiu al lui Dumnezeu, datorită întrupării ca Fiu al omului și atâta tot. Ei nu cred ce ne spune nouă ortodocșilor, Crezul, și anume că Domnul Iisus s-a născut din Dumnezeu Tatăl ”mai înainte de toți vecii”. Adventiștii nu recunosc asta! |
|
|||
|
|||
![]()
Si adaug eu. Daca Domnul Iisus a spus dărâmați acest templu si in trei zile îl voi reconstrui înseamnă ori ca a spus un neadevăr deoarece nu mai stia nimic si nu pitea sa faca o actiune fiind inconstient ori ca stia fiind conștient ci doar ca era mort cu trupul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca zici ca pe adventisti nu-i intereseaza adevarul, arata cu Sfanta Scriptura unde gresesc adventistii. Punctual si cu Sfanta Scriptura (nu cu vorbareala si minciuni).
|
|
||||
|
||||
![]()
In afară de tulburare și polemica asta de toată jena, care-i scopul tău în viață și aici?
Vrei sa afli ce e greșit? Întreabă episcopul ortodox în eparhia căruia locuiești.
|
|||
|
|||
![]()
Pai cum te interesează adevărul dacă biblia spune de exemplu ca Dumnezeu a spus ca biserica lui nu va fi biruită si ea este stâlpul si temelia adevărului iar tu vi si spui ca nu e asa ci biblia este temelia adevărului chiar daca biblia nu apăruse in forma ei intreaga atunci când Iisus a spus ca biserica nu va fi biruită . Adica daca biblia spune ca Adam a mâncat dintr-un fruct iar tu spui că nu e adevărat si începi sa răstălmăcești înseamnă ca tu chiar cauti adevărul ? Si asta o faci doar ca sa ai tu o doctrină diferită... Sa mai dam un exemplu autorul adventist care a scris Credința parintilor ... folosește pe coperta !!!! numele la vreo 4 persoane cu titlu de preot ! Dar doar unul e preot si e doar prieten cu el . Ceilalti sunt adventiști. Răspunsul lui e unul parsiv spunând ca toți crestinii sunt preoti....
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă Dumnezeu desființează sabatul scriind clar acest lucru si tu vi in fata protestanților ,neoprotestanților , ortodocșilor etc etc si spui ca stati să vedeți ca nu e asa nu te faci ras? Nu ! Deoarece ai mândria ta venită de undeva. Adevărații crestin stiu de unde...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci este o inventie sectara.