![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu unde a zis ca sabatul este pt om. E vorba cred de o citare gresita. In afara de evrei nimeni nu primiseră legea asta. Daca omul a fost inselat atunci si biserica a fost înșelată.
In fapt pasajul citat se refera ca aceasta odihna a fost data pentru ca omul sa beneficieze de o favoare nu se o condamnare. Schimbarea este lămurită in cap 4 epistola către evrei. |
|
|||
|
|||
![]()
In fapt acele carti adventiste despre sănătate sau alte lucruri au strecurate versete biblice in ele. In fapt dacă un copil se duce la un liceu adventist unde are n beneficii o sa invete si despre sabat asa cum i-l vad adventiștii. Adică noi i-ti dam dar i-ti si luăm. Te scapam de patima fumatului (aiurea unii fumează in continuare) dar ne trebuie sufletul (care oricum noi iti spunem ca nu există).
|
|
|||
|
|||
![]()
dupa cum am scris si in alta parte evreii au preluat tot de la cei dinaintea lor, sabatul, in sens de zi de odihna inchinata divinitatii, este preluat de la pagani.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]()
in urma cu cativa ani am fost acostat de niste iehovisti. cum erau agresivi m-am enervat si m-am oprit, m-am rastit un pic la ei, erau si doi americani cu ei, si le-am spus ca de fapt ei nu sunt crestini. am poposit cam cinci minute, dar in scurtul timp de "dialogare" cred ca au repetat de 10 ori daca eu sunt multumit de preotii ortodocsi.
![]()
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Cornel Urs pe adventiști nu-i interesează adevaarul si ei stiu asta. Acesta e probabil multibanatul adventist care a scris aici sub n pseudonime...
Pe adventiști i-i interesează sfarsitul lumii când va fi... Această curiozitate in mod normal i-ar duce la depresie si la părăsirea cultului dar avem exemplu iehoviștilor care spuneau ca nu va trece suta de ani dupa 1914 si va apărea Domnul Iisus. Cu toate că au scoli bune adventiști i se pierd se plafonează deoarece ce rost are să fi cineva daca la anul ....sau ce vorbim de an. De luna viitoare... Totuși azi ei sunt ca niciodată mai dezbinati si White mai ponegrită chiar de ei. L |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma rog, nu e chiar de la tine, ca nu e ideea ta originala tu doar o repeti obsesiv :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ?Daca ar fi zis "palaria este pentru om" inseamna ca toti oamenii sunt obligati sa poarte palarii? Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 05.12.2017 at 01:27:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei sint vechii ereticii iudaizati, iudeocentristi si veterotestamentolatri, "acum intr-o noua prezentare", vorba reclamei. Biserica i-a dat odata anatemei, la sinodul I apostolic, si a intarit anatema la sinoade locale si ecumenice ulterioare (pare-mi-se ca la sinodul II ecumenic, dar nu vreau sa spun o timpenie). Evident, nu se numeau pe atunci adventisti, sau martorii lui Ebola, sau alti obsy de "idolatria" "papistasilor" si ortodocsilor. Altii erau paulicienii, alta gasca de weirdos, pe care armatele bizantine i-au trimis in alte dimensiuni. # euse -D weirdos