![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Da , o simțim, tocmai a fost o mică zgaltaiala, un mic cutremur :)
|
||||
|
||||
|
Au confirmat : 5 grade :)
|
|||
|
|||
|
A fost cutremur pe bune? Eu și perușul meu nu sințirăm nimica. Și el, vorba unei exe de-a mea: "e mai realist decît tine".
|
||||
|
||||
|
Pe la 17:08 , confirmat apoi de Institut cu o replică imediată de 3 grade, primul find de 5 grade :)
|
|||
|
|||
|
Citat:
In alta idee: ce parere aveti de dl. Daniel Gheorghe? Ar fi un premier, poate si presedinte, excelent. Zic si eu.
|
|||
|
|||
|
Cum a fost confiscat și amplificat protestul anti ordonanțe: Hartă cu trasee către Piața Victoriei, ghid cu lozinci, scandări și mesaje pentru manifestanți. Jurnaliști, inclusiv de la Digi și Ziare.com, implicați în organizare?
http://www.activenews.ro/stiri-socia...anizare-140845 "Concluzie: Aceste piese, puse cap la cap, arată că ordonanțele privind Codul Penal au fost doar un pretext - oferit cu generozitate de PSD, pentru ca o serie de persoane să confiște și să amplifice îngrijorările legitime ale oamenilor. Cu alte cuvinte, să ne așteptăm ca aceeași rețetă să fie aplicată și în viitor, atunci când situația o va cere." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Face si cursuri de astea - cum sa devii "influencer" in online. Te doare capul. |
|
|
|||
|
|||
|
Hai să-l lăsăm pe Grindeanu să vedem de ce este în stare. Eu am încredere în el că va face treabă și că a învățat ceva din greșeala făcută. Nici să-i tot schimbi ca țiganul calul, nu este o soluție. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Ala e penelist, ala despre care vorbea Adrian. Mie imi place de el dar nu o sa ma apuc eu sa cer reformarea PNL ca sa-l votez pe ala. Ca poate o sa ia tot atatea voturi cate a luat si ANR la ce instinct politic am. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Așa și? Cu ce e mai bun Marian Moise sau corul din biserici? P.S. Te invit pe privat pentru a evita mesajele off-topic. Last edited by simpllu; 09.02.2017 at 10:40:37. |
|
|