Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2017, 09:57:03
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
CristianR, ce fumezi?! Cartarescu?! Holy shit...Ai vazut modul in care se exprima poetul asta prooccidental la modul fanatic despre votantii PSD?
Cred că trebuia să-l pun ultimul pe listă pentru că în el mă regăsesc cel mai puțin.
Dar nici ție să nu-ți fie cu supărare, la stil aduci adesea cu el în sensul ăsta. :)

Last edited by CristianR; 06.02.2017 at 10:00:10.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 10:01:06
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai Adrian are macar talent literar. E posibil sa ia Nobelul inaintea poetului nepereche. :)
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 10:23:07
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

iar minte securistul pensionar, mitingul iubitului sau iliescu din 90, de la academia militara, cel cu "iliescu apare soarele rasare" a fost de mica anvergura, jumatate din oameni fiind adusi din tara. ca de obicei, cu sandvisul si banutii de buzunar primiti.

e posibil ca in 28 ianuarie 90, la marsul partidelor istorice, cel cu "sula-n coaste", sa fi fost mai multi participanti decat zilele astea. atunci a inceput nebunia in bucuresti, cu venirea grupului de interlopi ai lui dan iosif in piata in apararea lui iliescu, apoi au oprit schimbul doi la majoritatea fabricilor bucurestene si au adus oamenii in piata.

si atunci ne-au tradat penelistii, cand a fost greu am ramas numai taranistii acolo.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 11:13:46
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
iar minte securistul pensionar,
mai degraba ca un securist pensionar chiar si la pierdere decat ca un destept ca tine chiar si la castig.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 11:19:32
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
mai degraba ca un securist pensionar chiar si la pierdere decat ca un destept ca tine chiar si la castig.
Asta crede ca daca l-au trecut pe el in rezerva, toata lumea a iesit la pensie. Unii mai suntem si activi bre. :)
Tipul clasic al omului care l-a sustinut pe Basescu - M10 - USR. Apucaturi comuniste mai rele decat ale lui Ilici dar se bate cu comunistii inca din 90. Ca si aia de-i simpatizeaza Cristian.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare