Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2017, 00:12:54
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

CristianR, ce fumezi?! Cartarescu?! Holy shit...Ai vazut modul in care se exprima poetul asta prooccidental la modul fanatic despre votantii PSD? Da, nu e vreun secret ca majoritatea votantilor PSD sint din generatiile parintilor si mai ales bunicilor nostri.
Citeste si singur, minca-i-ar limacsii cartile.
Sper ca acea catastrofa geologica sa distruga cit mai rapid nucleul UE si Rusia deopotriva, sa fie mari lacuri de pilda, sau dimpotriva mari lanturi vulcanice unde sint acum imperiile astea, ca sa se sature toti admiratorii de stapini sa mai aduleze imperii nefaste. Era ciudatul ala care pupa pe rusi undeva, bine ca o fost banned, ala era la o extrema, voi la cealalta.
Pe tine nu te-ar deranja sa rada spalacitul de Schweighofer sau alalalt defrisator, Verestoy, muntii Rominiei, daca niste companii occidentale ies fericite din asta.
Eu as ride daca Austria ar trece printr-o catastrofa ecologica cu efect similar, poate invata bogatanii ceva din asta. Nici o sansa.
Vorbeam azi cu un tefelist, altfel ne intelegeam bine pin ala momentul asta, eram undeva intre cunostinte. Dialog: Eu: - Tu admiri tehnocratii?! Oameni astia slujesc multinationalelor, via lobby-ul din Bruxelles. El: - Nu conteaza de unde vin, totul e sa nu fure. Ai nostri fura intotdeauna.

Mno, judecati si voi. Cred ca Boia are orgasme pe chestia asta: am ajuns sa ne punem cenusa in cap, ca cica sintem un neam de hoti. Occidentalii si rusii, care au furat pamintul si resursele atitor popoare, ce sint!?
Vechi 06.02.2017, 00:18:15
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Ei și ce dacăCărtărescu a dat-o puțin nazy style? Îl iertăm, suntem creștini, cpn...
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 00:26:33
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Si nu i-am trimis pe ceilalti la stuf, spre deosebire de voi
...:)) Și uite așa iarăși îi bagi pe toți într-o oală. Din nou obiectivitatea ta își spune cuvântul. :))

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
eu nu vreau sa se inchida nici Hotnews si nici Digi.
Am spus eu că îmi doresc să se închidă vreun post TV? E clar că tu repeți mantrele altor formatori de opinie, deși vrei să pari unul original. :)
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 00:36:30
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
...:)) Și uite așa iarăși îi bagi pe toți într-o oală. Din nou obiectivitatea ta își spune cuvântul. :))

Am spus eu că îmi doresc să se închidă vreun post TV? E clar că tu repeți mantrele altor formatori de opinie, deși vrei să pari unul original. :)
Pai tu vezi ce scriu aia care merg prin piata ? Multi sunt convinsi ca de aia pierd alegerile, ca-i spala aia de la A3 sau RTV pe creier pe unii deci trebuiesc salvati cu forta. Ceea ce e foarte posibil dar e posibil sa fie si invers. :)

"Dar mă tem că ne zbatem degeaba câtă vreme mai mult de jumătate din populație stă pe perfuziile cu otravă administrate zilnic de Antena 3 și de RTV. Și-atunci ajungem la instanța care ocrotește rezervorul de puroi al României, la CNA**, unde chiar sper să ajung mâine, împreună cu cei care vor fi la Piața Universității la ora 17." Deci asta-i ayatollahul. Care probabil spera ca daca ii inchde pe aia, o sa se uite tot poporul la prostiile lui.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 00:34:45
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

1.discutia despre anticipate e aiurea, trebuie sa cada guvernul de trei ori in parlament.
2.opozitia asta e incapabila sa conduca tara, iar tehnocrati fara responsabilitate politica? Iar guvern de umplutura?
3.poate dragnea sa schimbe tot? Sa schimbe guvernul cu cineva capabil si sa se tina de propriul program? Nu cred, cred ca vor face tot posibilul sa-si arate muschii, in parlament si in afara lui.

Nu ma mira deloc infratirea cu ticalosii a unora de pe aici si nici ca arunca laturi pe momente frumoase din istoria poporului asta apatic, asta a fost intotdeauna treaba lor, a ticalosilor.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 00:55:45
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul

Nu ma mira deloc infratirea cu ticalosii a unora de pe aici si nici ca arunca laturi pe momente frumoase din istoria poporului asta apatic, asta a fost intotdeauna treaba lor, a ticalosilor.
Daca n-ar exista ticalosii n-am avea nici noi împotriva cui sa manifestam.

Ticalosii și acțiunile lor sunt catalizatorul fără voie al acestor momente; după cum spunea cineva, infractorul Dragnea a reușit ceva de care orice conducător al României ar fi fost mândru: sa facă Timisoara sa scandeze "București, lupta București !!!"

Edit: Adriane, poporul român renaște prin ceea ce face acum. Du-te în piață și ai sa vezi, ai sa simți.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi

Last edited by GMihai; 06.02.2017 at 00:57:58.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 01:00:01
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Daca n-ar exista ticalosii n-am avea nici noi împotriva cui sa manifestam.

Ticalosii și acțiunile lor sunt catalizatorul fără voie al acestor momente; după cum spunea cineva, infractorul Dragnea a reușit ceva de care orice conducător al României ar fi fost mândru: sa facă Timisoara sa scandeze "București, lupta București !!!"

Edit: Adriane, poporul român renaște prin ceea ce face acum. Du-te în piață și ai sa vezi, ai sa simți.
indiferent ce face poporul asta amarat acesti oameni vor arunca mereu mizerii pestilentiale, revolutia a fost teatru, piata universitatii a fost platita, acum multinationalele si securitatea, mereu si mereu aceleasi nemernicii...
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 01:00:04
Senior Member

Implicit

Hai bre ca v-au batut pesedistii si la Timisoara. La Bucuresti nu mai zic. Va mintiti singuri, va scoateti membrii si simpatizantii in strada si credeti ca o sa aveti succes mai mare. :)

Rezultatele din Timis :
Potrivit datelor furnizate de PSD, în urma centralizării voturilor din cele 74 de secții de votare, PSD a obținut 34,57%, PNL – 20,54%, USR – 7,89%, ALDE – 5,51%, PMP – 4,42%, UDMR – 2,83%.

Asta ar trebui sa fie tot ce conteaza. Restul e prostia PSD. Si faptul ca intr-adevar e greu sa spargi tesatura asta securista. Dar e problema lor.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 01:05:16
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Implicit

Ai uitat de ANR: 0,1 %. :))
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 01:09:30
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Ai uitat de ANR: 0,1 %. :))
Si care e treaba ? Am votat curat, nu le-am facut campanie, nu am avut nici un interes, nu am zis ca ar fi nemaipomeniti si nici macar ca romanii sunt prosti ca nu i-au votat. Asta e, nu a fost cea mai potrivita formula, astept sa vad oferta de la urmatoarele alegeri.
Reply With Quote
Răspunde