![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Cam asa. Doar ca nu cred ca se prefac foarte bine. Se prefac mai bine sau mai rau si punct. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Despre cei care ar scapa pe langa astia, vreo 3000 ce crezi? Tot negustori cinstiti?
|
||||
|
||||
![]()
si eu cred ca Iliescu e monarhist!
|
|||
|
|||
![]()
Cine a zis ca nu ar fi corupti ? Tocmai ce am spus despre Dragnea ca ar fi negustor cinstit. Conform proverbului : Hotul neprins e negustor cinstit. :)
Te supara ca nu am incredere in JUSTITIE ? Sau ce ca nu inteleg. |
|
|||
|
|||
![]()
Aha, deci sunt corupti, dar nu merita sa stea in puscarie.
Uite logica asta nu o inteleg. Si o parere despre dezincriminarea coruptiei si piedici in calea anchetarii lor..tot numai de bine ai de spus?
|
||||
|
||||
![]()
din cate imi amintesc, Dragnea a fost condamnat in legatura cu referendumul din 2012. Deci cum poti sa afirmi ca este un negustor cinstit, cand hotul a fost prins furand...voturi?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ti-am mai zis parerea mea. Si Maniu merita sa faca puscarie. Dar nu pentru ce a fost condamnat. Si nu cu pretul pe care l-am platit. Daca si acum pretul este distrugerea partidelor romanesti si "dreptul" meu de a alege intre un USR de stanga si unul de dreapta, atunci prefer sa ramana liberi. Ca se fura mai putin decat se va fura cand vor ramane doar aia frumosi si liberi. Pentru ca nu cred ca a fost prins furand voturi la fel cum nu cred ca alte dosare celebre au fost altceva decat executii ale unor persoane incomode. |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci, toată lumea la pușcărie! Sau suntem deja acolo?
|
|||
|
|||
![]()
Pai pentru fariseism nu se face inca puscarie. Pe lumea asta, se pare ca se face pe cealalta dar vom vedea acolo ce si cum.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
faptul ca tu crezi ca Dragnea e cheie de biserica e una, realitatea e alta! Si amicul vesovivi crede ca pamantul e plat, dar asta nu inseamna ca el are si dpreptate. Asta e valabil si in cazul tau!