Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2017, 22:25:35
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Să se dea o lege a grațierii care-i vizează pe găinari, dar nu pe tunari. Legea grațierii nu rezolva supraaglomerarea închisorilor, ci eradicarea sărăciei.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2017, 22:29:30
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

În fine, poate nu are un corupt în familie. Poate are un job de postac de la tembeliziunea lui Ghita, poate are ca job sa-i arunce chiftele Varanului peste gardul penitenciarului, mă rog, ceva în genul ăsta, și poate ca s-a saturat omul.

Ca în rest, singurele explicatii pentru faptul ca cineva susține acțiunile penalilor din guvern sunt prostia sau ticăloșia.

Ori, eu nu cred a Copacel ar fi una sau alta. Rămâne explicația ca e direct interesat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 29.01.2017, 22:31:05
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Pai nu auzi bre ca aia cu gratierea e stirea de ieri ? Acu vor sa interzica televiziuni, sa darame guvernul si daca se poate si parlamentul. Ca e plin de penali, nu de oameni cinstiti ca DNA si SRI. Sau Editura Humanitas. :)

Ma mir cum nu s-au gandit inca sa interzica si Biblia. Ca multi din aia din strada cred ca e plina de minciuni. Dar nu-i timpul trecut, in 5-6 ani o sa avem voie sa-l citim doar pe istoricul ala cu nume de condiment, pe Moise Guran in loc de Vechiul Testament si pe Tapalaga in loc de Noul Testament. :)
Reply With Quote
Vechi 29.01.2017, 22:31:12
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Daca tot suntem pe un forum ortodox, as intreba daca ar trebui eliminate canoanele de dupa spovedanie? Sa fie iertare fara pocainta...
...:)) Omul nu a fost făcut pentru canoane.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2017, 22:33:18
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Ori, eu nu cred a Copacel ar fi una sau alta. Rămâne explicația ca e direct interesat.
Da, mai ales cand aproapelui meu i se intampla asta http://www.cancan.ro/incredibil-a-ex...ovati-16479857
Uita-te la ditamai coruptia din SRI ca se vede din avion.
Pai daca ai seriviciile asa de corupte, te-ai dus dreaku ca tzara.

Last edited by Copacel; 29.01.2017 at 22:36:11.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2017, 22:35:37
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Cancan ? Îți bati joc de noi ?

Hai, mergi la culcare ca e târziu și mâine e frig și ai multe chiftele de aruncat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 29.01.2017, 22:39:32
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Unul din cei care au albit-o pe cucuveaua mov, explica pe intelesul IYI cam cum e treaba cu ordonantele si abuzul in serviciu. Ca marii avocati de pe forum nu au intalnit in toata cariera lor prodigioasa un dosar facut cu dedicatie.

http://raduchirita.ro/povesti-cu-gratieri-si-abuzuri/

"Ce i-o fi apucat pe băieții ăia de la Strasbourg să spună o astfel de inepție? Și de ce dracu’ statele care susțin “lupta anti-corupție” precum SUA, Olanda, Franța sau Germania nu or incriminat drăcovenia asta de infracțiune, dacă asta este sursa binelui în lume. Răspunsul e simplu: pentru că incriminarea e atât de largă încât nu există funcționar care să nu fi comis fapta asta. Textul spune că merge la pârnaie orice funcționar (public sau privat) care o încălcat o lege în exercitarea atribuțiilor sale și o provocat o pagubă cuiva. Orice polițist care o făcut un proces verbal de contravenție anulat ulterior în instanță pentru că e nelegal merge la pușcărie. Orice procuror care o redactat sau avizat un rechizitoriu anulat în instanță merge la pușcărie. Orice judecător care pronunță o soluție casată de instanța superioară merge la pușcărie. Orice casier de la butic care nu îți dă 5 bani rest merge la pușcărie. Orice șef de instituție care semnează vreun act pe care îl pun sub nas departamentele de sub el, iar actul e anulat ulterior în instanță ca fiind nelegal merge la pușcărie. Etc. Aaaa, nu e normal să fie așa? Fix de aia o zis Comisia de la Veneția ce o spus, tocmai de aia învățătorii noștrii mai din Vest nu au așa ceva prin legi. Sigur că nici la noi nu merg la pârnaie toți funcționarii. Dar legea asta permite organelor să aleagă pe cine vor, că sigur ceva îi găsesc. Așa cum mi-a spus un procuror: “o să luăm toate dosarele la care a lucrat dl. X până găsim ceva unde a făcut vreun act ilegal“. Sau cum a spus un procuror de ședință atunci când am spus că am hotărâri judecătorești care spun că un act a fost legal: “Ministerul Public are o altă opinie“. Pe scurt, vreți Kafka? Infracțiunea de abuz în serviciu este o subiect permanent.

Sigur, voci autorizate, mari juriști ai acestei țări până să descopere că sunt doar niște jurnaliști cu ochi albaștri, susțin altceva. Că scapă Dragnea, că scapă Udrea sau alte persoane pe care nu le adoră nimeni. De data asta, s-ar putea să fie adevărat. Dar, oricum o luăm și o punem, textul ăla de la abuzul în serviciu este o imbecilitate. Cu sau fără ăia 200.000 lei, cu sau fără decizia CCR."
Reply With Quote
Vechi 29.01.2017, 22:43:03
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Cancan ? Îți bati joc de noi ?

Hai, mergi la culcare ca e târziu și mâine e frig și ai multe chiftele de aruncat.
Nush ce are can-can, dar na altele:
http://www.cotidianul.ro/mircea-aron...-visan-274092/

http://adevarul.ro/locale/ploiesti/v...e26/index.html

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/vio...nt-173559.html

Din presa ta preferata(danf de hitleristi)
Reply With Quote
Vechi 29.01.2017, 22:44:22
Banned

Implicit

[quote=iuliu46;641923]Unul din cei care au albit-o pe cucuveaua mov, explica pe intelesul IYI cam cum e treaba cu ordonantele si abuzul in serviciu. Ca marii avocati de pe forum nu au intalnit in toata cariera lor prodigioasa un dosar facut cu dedicatie.

GMihai e avocat ? LOL
Reply With Quote
Vechi 29.01.2017, 23:03:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică seară, că prezența președintelui Iohannis la protestul de săptămâna trecută este "o surpriză neplăcută", afirmând că respectă libertatea de exprimare, dar că aceasta trebuie "să fie însoțită de bun-simț".

"Pentru mine, a fost o surpriză neplăcută prezența președintelui în stradă săptămâna trecută. Eu am încercat, și nu cred că mă poate acuza nimeni, am încercat în această perioadă să am o relație instituțională corectă cu Administrația Prezidențială. Ba chiar, poate de multe ori, am lăsat de la mine anumite lucruri, tocmai pentru a avea dialog", a declarat premierul Sorin Grindeanu, la Antena 3.

Sorin Grindeanu a afirmat că respectă opiniile argumentate și că există un drept legal să protestezi pașnic, adăugând că libertatea de exprimare trebuie "să fie însoțită de bun-simț".

Premierul a susținut că a urmărit opiniile care au reieșit din proteste și că multe au avut "distrosiuni".

"De multe ori, această hiperbolizare a binelui și fanatismul în a crede că ceea ce gândești tu e corect s-ar putea să ducă la rău", spus premierul.

Grindeanu a spus că au fost semne că protestele au fost politizate.

"Am urmărit tot ceea ce s-a întâmplat, și ceea ce s-a strigat, și sunt semnale, sunt anumite lucruri clare politic în aceste întâlniri, cum sunt oameni care sunt veniți în piață fără de culoare politică, dar în urmă cu șase săptămâni noi am avut alegeri. Cele mai bune sondaje, păreri, modul în care te exprimi într-o țară democratică se fac prin alegeri, iar noi am câștigat aceste alegeri", spus Grindeanu.

Grindeanu: Grațierea trebuie însoțită și de alte măsuri;Aștept să văd ce propune ministrul Justiției

Primul ministru, Sorin Grindeanu, a declarat, duminică seara, că nu îi este clar care vor fi propunerile Ministerului Justiției privind grațierea și modificarea Codului Penal, afirmând că grațierea trebuie însoțită și de alte măsuri.
Răspunde