![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Trebuie sa sapi nitel in trecutul tau si sa vezi de unde repulsia asta, pentru ca nu pare a fi ceva duhovnicesc. Poate ai fost abuzata, martora unui abuz trupesc, s-a intamplat ceva din zona asta a relatiilor trupesti, intre parinti si ai ramas marcata, poate ai primit o educatie foarte rigida si nu tocmai sanatoasa in directia asta, complexe, etc.. Este posibil ca problema sa nu fie nici macar actul fizic in sine ci intimitatea sufleteasca pe care o cere si de aici problema.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.12.2016 at 18:24:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Si simpllu si cristiboss ati inteles aiurea, afirmatia initiala a lui simpllu era incorecta, de data asta Demetrius are dreptate, cel putin in prima parte a mesajului.
Exista destule cazuri de virgine insarcinate, in timpuri moderne, nu intram in detalii de ordin tehnic, cine stie putina biologiee/anatomie si cate ceva despre naravurile acestor timpuri are si explicatia. Ma rog, nestiinta, putina pripeala, omul e cunoscut pentru alte "infractiuni" dogmatice, puterm ierta pripeala celor pripiti :) Citat:
Topic unde sunt sigur ca reactia lui fiind si mai sumara in cuvinte, n-a fost bine inteleasa si nu neaparat gresita.
|
|||
|
|||
|
Ce spui tu acolo? Eu din prima l-am contrat pe cristiboss. :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Da asa-i , dar dacă mintea lui este mai mereu in ceață nu este vina noastră, fiecare cu ce a fost lasat din nastere :)
Simlu , nu ? :)))
|
|||
|
|||
|
Știu că e greu să recunoști că ești pe lângă în multe situații. Nu e musai să și semnalizezi. Am spus foarte clar că intervenția lui Demetrius a fost ca nuca-n perete neținând cont de context. Dar tu ai luat-o drept blasfemie înainte de a-i cere o simplă explicație. Și cum nu te poți abține ai mai tras o flegmă pe forum.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In fine , eu si Ioan am înțeles până la urmă, dar contextul ales a fost gresit ales. Sărbători fericite :)
|
|||
|
|||
|
Ți-am mai spus eu, mai bine ne spui povestea lui Rudolf.
|
|
|
||||
|
||||
|
Filozofi de mana a noua :)))
simpllu Senior Member Data înregistrării: 25.10.2016 Mesaje: 226 Nu pot analiza grădina altuia când grădina mea e plină de bălării. Nu-mi curăț grădina aruncând bălăriile la vecinul. :)
|
|||
|
|||
|
Tocmai acu' va gasirati si voi sa va luati in coarne ca berbecii? :)
|
|||
|
|||
|
Păi nah, e grele cu nenea Pinochio... :)
|
|
|