![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu înțeleg că Demetrius a vrut să dezmintă ideea "Omenește nu-i posibil"... Și are dreptate.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci in ce are dreptate ?
|
|||
|
|||
![]()
Că o femeie poate să fie însărcinată și virgină în același timp.
|
|
||||
|
||||
![]()
El a contrazis minunea Întrupării Duhului Sfânt prin afirmația sa la cele scrise de Cristian , deci sa vedem contextul afirmațiilor sale .Era vorba de Fecioara Maria !
|
|||
|
|||
![]()
Hmm...eu nu văd același lucru. O lămurire din partea acuzatului nu ar strica.
P.S. Intervenția lui se potrivește ca nuca-n perete. Când dai o lămurire ții cont de context și nu lași loc de interpretări. Last edited by simpllu; 25.12.2016 at 01:35:32. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu mintea mea a luat-o pe aratura, dar aratura trebuie acum macar greblata; cu alte cuvinte, sa va recunoasteti greseala. Va rog sa nu va hazardati fara smerenie in speculatii fara folos. Repet: Ba da, se poate(ca o fecioara sa ramana insarcinata); omeneste e posibil. Nu e nimic dumnezeiesc. Asta e o blasfemie? Ma sacaie nuca si peretele, dar asta e problema mea; totusi, cum se face ca n-ati vazut acelasi lucru ca si ceilalti colegi si ati inteles corect fara demolarea peretelui (adica fara lamuriri)?
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 25.12.2016 at 09:05:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Demetrius, deși am ținut și eu cont de prezumția de nevinovăție, recunoaște că a funcționat și aici puterea contextului. Nu era locul și momentul să vii cu lămuriri de acel gen, zău... Era vorba despre cu totul altceva și Altcineva, în fine...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In exemplul cu Sf. Maria Egipteanca, eu nu am ajuns la un nivel de desfrau asemanator si nu cad de ce ar trebui sa fac asta prin taina casatoriei. Practic eu caut sa accept ceva de care in interiorul meu fug pe cat posibil, insa el vrea casatorie, parintii isi doresc tare mult sa fiu maritata si sa le daruiesc nepoti, sora ma intreaba cand voi face pasul asta si absolut toti cunoscutii isi doresc sa ma vada la familia mea. Si eu as vrea, dar fara relatii sexuale.... |
|