![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||
|
|||||
![]()
Și partea a II-a, cu mila Domnului :
Citat:
Aceștia sunt idolii, frate drag, nu Sfintele Icoane. De ce vrei să te faci și să rămâi, fiu al neascultării ? Cum să nu fie Duhul Sfânt în Sfintele Icoane ? Cum să nu fie Duhul Sfânt în heruvimii chivotului legii, în șarpele de aramă, în toiagul lui Moise, în toiagul lui Aaron, în Sfintele Moaște ale lui Elisei, vedem la 4 Regi, apoi în Sfintele Moaște de azi, ale Sfinților lui Hristos. Cum să nu fie Duhul Sfânt în prosoapele pe care le-a folosit Pavel, în umbra lui Petru ? Cât de înșelați să fim să nu credem Adevărul și să nu vrem să ne mântuim ? Doamne Iisuse Hristoase... Astfel, respingând Adevărul, doctrinele neo-protestanților, toate se fac mincinoase, fiecare în parte, sunt grupări ce se numesc biserici, dar e întuneric în mijlocul lor, sunt demoni care-i conduc, hristos mincinoși care i-au chipul îngerilor de lumină în mințile lor, ca să îi țină departe de Biserica lui Hristos, de Ortodoxie, de Sfânta Liturghie, de pocăința cea adevărată prin lacrimi, milostenie, zdrobire, de dragostea slavei, a iertării, a curățirii, luminării și îndumnezeirii, a îmbunătățirii. Acestea nu sunt glume ! E mântuirea ! Oricine stă de vorbă despre altceva decât acestea, își pierde timpul ! Se duce-n fundu iadului, care crește înăuntrul lui și se face unealtă a demonilor, care imită și ei blândețea, și bunătatea, cum spun Scriptra că va fi antihrist, îl va imita pe Hristos, dar duhul lui, va fi al satanei, căruia-i slujește antihrist, cum mulți și azi sunt antihriști, atunci unul din cei mulți va conduce mulțime de oameni. Asta crește și în cel din afara Bisericii, care nu cugetă la învățătura Bisericii, prin Noul Testament, prin Sfinții lui Hristos, care învață și aduc mântuirea ! Ți le spun acestea cu blândețe și dragoste, dar cu durere mare în inimă, pentru atâtea miliarde de oameni, în rătăcire și întuneric, ce urăsc pe Domnul și pe noi... Și nu vor mântuirea, nu vor Împărăția Cerurilor, fiindcă o resping fățiș, sau cred că pot ajunge acolo, fără Biserică, fără Sfinți, fără Maica Domnului... Of ce vor mai plânge la judecată, când îi va trimite Domnul, afară din Împărăție ! Fiindcă n-au trăit-o în Biserică, Împărăția, încă de aici de pe pământ... E biblic să te crezi mântuit deja? Spune: "cel ce rabdă până la sfârșit, acela se vsa mântui." Spune: "cu frică și cu cutremur lucrați la mântuirea voastră". Spune: "doar cel ce se silește pe sine, va moșteni Împărăția Cerurilor". Și altele. A fi creștin, înseamnă a merge pe "calea cea strâmtă, îngustă și grea pe care puțini o află", dar nu înseamnă că am ajuns de ja la odihnă, la răsplată, ci mergem spre ea, pe calea care duce la Ceruri, la mântuire, dar nu suntem mântuiți deja, suntem păcătoși. "Dacă zicem că păcat nu avem, ne amăgim pe noi înșine și adevărul nu este întru noi" spune Scriptura. Și atunci ? "Nimic necurat nu intră în Împărăția Cerurilor". Te crezi mântuit? Dar ești un păcătos notoriu, ca să fi mântuit, înseamnă să fi alături de Hristos și de Sfinții Lui, Ioan Gură de Aur și toți ceilalți, în Ceruri. Ori asta va fi după ce mori, după adormirea întru nădejdea Învierii, dacă se va milostivi Domnul să te pună în Ceruri, după viața în Hristos care ai avut-o, plină de iubire. E împotriva Bibliei și împotriva creștinismului și a Bisericii și împotriva Sfinților și mântuirii tale, să spui că ești mântuit deja. Citat:
Da, greșesc, dar mă lupt, mă silesc, fiindcă e o luptă teribilă între carne și duh, între trup și suflet. Depinde pe cine hrănești mai mult și pe cine obosești mai mult. Iar eu, am văzut Lumina cea Adevărată, am primit Duhul ce ceresc, am aflat Credința cea Adevărată, nedespărțitei Treimie, închinându-ne, că Aceasta ne-a mântuit pe noi. Amin... Întrebările mele sunt pentru tine, pentru voi, cei care căutați, care vă îndoiți, sunt întrebări retorice, de ajutor, de sprijin, să vă limpeziți în căutările voastre, să vă smeriți mai ușor, să iubiți mai puternic, să vă rugați mai fierbinte, mai blând și mai curat, să veniți pe cărare, în Biserică, să deveniți și voi mădulare și mlădițe, cu rodul cel bun, plăcut Domnului, cum suntem noi, cei ce iubim Biserica, Sfinții, slujbele, privegherile, iubim pe cei ce au lăsat nebuniile lumii și sau călugărit la Mănăstiri, sau au plecat prin peșteri, scorburi de copac, crăpăturile pământului, au devenit pustnici, mâcând ce găseau, ca Sfântul Ioan Botezătorul, ei de care lumea nu este vrednică, cum spune la Evrei. Vino și tu, vino și vezi ce bun este Domnul. Vino în numele Domnului ! Vino, iubitul meu frate, pune-te pe calea mântuirii. Vino ! Citat:
Nu e nimic, nici misogin, nici ultra misogin în ce am spus, e doar părerea ta, analiza cuvintelor mele, prin ochii tăi și mintea ta. Citat:
Cât timp nu devii mai blând, mai plin de dragoste, cât timp nu te rogi cu zdrobirea inimii și nu citești din Noul Testament și din scrierile Sfinților Părinți, te aglutinezi cu ispitele demonice ce-ți sunt dăruite din belșug și rămâi numai în off-topic. Citat:
Cu mint în ce spun ? Cu ce minte Biserica ? Iar dacă nu mint, de ce amăgești și minți ? De ce înșeli și te lași înșelat și mințit, frățior iubit ? Și tu ești ca cei rătăciți ? Uite, de asta e prigonită Biserica, din cauza necredinței, neiubirii, nepăsării, hulirilor noastre, din interior și exterior. Și fiindcă nu ne cunoaștem credința, și suntem mândri și aroganți, credem că le știm toate, când ni se arată și ni se explică Adevărul, nu vrem să credem, ne încăpățină, ridicăm nasul pe sus, ne întărim cerbicele și lovim în mințile celor slabi. De asta suntem prigoniți. Fiindcă înainte de orice, noi singuri ne prigonim. Merităm. Nu te rușinezi, Aline ? Știu că nu-ți este rușine, dar trebuie să-ți spun, fiindcă la judecată voi fi întrebat, dacă am văzut și am știut, de ce nu am făcut nimic? Mă străduiesc la maxim să fac tot ce pot. Și știu că nu e de ajuns. Dar când ajung frații de credință creștină, să se îndoiască, să nu creadă, și să și spună în gura mare asta, atunci suntem sub orice critică și suntem în pericol. Mă înspăimânt, pentru ce va veni... Fiindcă singuri ne otrăvim prin neiubire, prin necredință, prin îndoială, prin fățărnicie, necercetare, neîmplinire, lene și desfrânare, și multe alte spurcăciuni ! Vai de poporul ăsta, a lui Hristos, români, ruși, greci, bulgari, sârbi și alții, poporul lui Hristos, vai ce va veni peste noi, dacă mai zăbovim mult în cele ale demonilor. Iertați-mă și pomeniți-mă, că nu pot nimic. Hristos a înviat, să nu uitați asta, Hristos a înviat !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 08.07.2016 at 13:07:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Duhul Sfant este Persoana nu cine stie ce energie, se salasluieste in persoane, nu in obiecte. Dar poti sa dovedesti ca gresesc. Gasesti in FA cap. 6 expresia: "bărbați dintre voi, cu nume bun, plini de Duh Sfânt " dar la cat de expert esti tu in Sf. Scripturi, sunt sigur ca ai sa gasesti citate de genul "toiagul lui Moise, plin de Duh Sfant" Astept.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci intră și în oameni și obiecte, altfel nu ar fi putut acel toiag al lui Moise și prosoapele lui Pavel și altele azi, să facă minuni, să vindece sau Sfintele Moaște, nu ar putea să învie morții, cu de la sine putere, ci de la Duhul Sfânt, care era în ele.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 08.07.2016 at 13:49:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cat mai ai inca suflare, nu dispera, exista speranta si pentru sufletul tau trudit. Stiu ca e greu acum, in starea asta de exaltare mistica, dupa ce iti imaginezi ca deja L-ai gasit pe Domnul si esti deja cineva. Dar prin pocainta si multe nevointe inca te poti mantui. Doamne ajuta! Cu conditia sa pui astazi hotar drept vietii tale. "Iată acum vreme potrivită, iată acum ziua mântuirii". Citat:
Fara sa-ti dai seama ai luat un citat din Simon Magul l-ai facut culcus vietii tale. Fugi cat te tin picioarele de asa inselare si mandrie desarta!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Există vindecare pentru oricine vrea să vină să fie mădular al Bisericii lui Hristos, numită politic Ortodoxă, dar e Biserica cea adevărata, e unica Biserică. Cei ce sunt în ea și se sfințesc, se mântuiesc, ceilalți care cad și nu vor să se mai ridice, se odândesc. Dar toți cei care sunt afară de ea, "sunt singuri de sine osândiți" - Tit 3, 11 și orice numesc ei adevăr, ește înșelare demonică. Trezește-te, până nu e prea târziu. Vino acasă. Vino în Biserică. Nu știm cât mai ai de trăit, pune început bun vieții tale și pune pocăință în fiecare zi, în Biserica lui Hristos, nu în erezii. În calitate de creștin, care nu am și nu învăț erezii, în calitate de membru și mădular al lui Hristos, te chem la Domnul, să lepezi ereziile, fiindcă sunt înșelări demonice, să intri și tu pe calea cea strâmtă, îngustă și grea, care puțini o află, dar care duce la viață. Vino și lasă hristoșii mincinoși. Vino la Sfânta Liturghie, cere rugăciunile Preacuratei Maicii Domnului și ale tuturor Sfinților și precum Moise care era mort de sute de ani, a venit lângă Hristos, pe muntele Taborului, la schimbarea la față, așa va veni și Maica Domnului în Biserica unde vei merge la Sfânta Liturghie și se va ruga pentru tine. Și alți Sfinți, cărora le vei mai cere rugăciunile. Viu este Dumnezeu că ce îți scriu aici, este Adevărul, este Hristos ! Vino la Hristos și vei birui în Hristos orice înșelare și vei fi viu, frate preaiubit. Nu pentru mine cel mic și gol, ci pentru Hristos, pentru dragostea ta către Domnul. Domnul Dumnezeu Treime te iubește. Biserica te iubește. Vino la Viață, la Cale, Adevăr, la Ușă, Cheie, la Pâine, la Mântuitorul și Răscumpărătorul nostru, Hristos Iisus și vei învia, te vei vindeca și ți se va să vindeci și pe alții. Hristos a înviat...
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 08.07.2016 at 15:14:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau chiar invatatura ortodoxa?
|
|||
|
|||
![]()
Mai exact...?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sunt destule versete aici în topic ? Nu îți sunt de ajuns ? Le ignori total pe cele care sunt scrise deja ? De ce e atât de slabă credința ta ? Pentru cel credincios și iubitor, un singur verset, îi este de ajuns să-și schimbe viața. Ce versete vrei ? Spune-mi ce anume vrei să dovedesc. Și voi reposta versetele, ori de câte ori va fi nevoie. Ce anume să dovedesc: concret: "vreau să dovedești că toiagul lui Moise e făcător de minuni", de exemplu și repostez versetele, din nou. Nu-i nicio rușine că n-ai fost atent sau obosit și n-ai putut citi tot... Și da, aștept și eu răspuns de la frățiorul risipitor în învățătura mincinoasă penticostală, să-mi spună care citat de la Simon Magul, primul eretic, am dat eu și mi l-am făcut culcuș vieții mele, Doamne ferește... Îmi doresc sincer să se trezească... Oare se va trezi scumpul meu frate ? Oița rătăcită...
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 08.07.2016 at 15:45:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca si neoprotestantii, nu poti face diferenta intre una si alta. Citat:
Ceea ce, dupa cum ai demonstrat si in trecut, nu se poate. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar daca te vei lasa convins si-l vei implini tu primul, il voi lua si eu in considerare. Lasa-te de prozelitism, ca nu ai stofa! |
|