![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dracul, dupa cum stim, are si el un anumit rol in mantuirea omului. Nesansa voastra Inorogule e ca pe voi, ateii, nici dracul nu va vrea, pentru ca pentru atei dracul nu exista. ![]() Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 17:45:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Il consideri pe Bill Gates un exemplu demn de urmat? |
|
|||
|
|||
![]()
Ai inceput si tu sa delirezi ? Acum, ce-si fixeaza orice om in viata, e optiunea lui personala, dar pe un forum ortodoxa sa afirmi sau sa faci aluzie ca pentru tine "Bill Gates ar fi un exemplu demn de urmat" este chiar amuzant.
![]() Din ultimele comentarii am dedus ca ateii de pe acest forum nu se cred doar "liberali" desi sunt niste angajati tristi ai unora, dar se pare ca se considera si "prieteni la catarama" cu mai marii ateismului ... amuzant, nu ? ![]() Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 17:53:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacat... in acest mod desconsideri multe personalitati din istorie, inclusiv pe Eminescu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si ce treaba are Gates cu IT-ul? Bill Gates este businessman |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vazut de curand un videoclip cu un rus care statea linistit la pescuit, iar dupa o vreme cand a vazut ca nu prinde nimic, a facut o criza de nervi ca-i venea sa sparga totul in jur. Fratilor, cui slujim de fapt? Vorbim fiecare despre jertfa si suferinta Mantuitorului, dar nu ne sfiim sa refulam la cea mai mica "lectie" deloc intamplatoare. Cati ani de "restante" ne mai trebuie, pentru a absolvi intr-un final, capitolul "Smerenie"?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 19.01.2015 at 17:57:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu voi va bateti cu pumnul in piept ca sunteti >90% persoane religioase in tara? Din punct de vedere politic, sa intri in conflict cu o astfel de majoritate este sinucidere curata.
Alt paradox: tara majoritar religioasa in care nu se preda in scoli creationismul. De ce oare? Asta e culmea masochismului: sa detii adevarul dar sa-ti trimiti copiii sa invete minciuni :))). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiti cum e ? ... In rest, aveti dreptate, ca de obicei. Multumesc pentru sfaturi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si... windows? Nu poti zice ca n-a contribuit imens la lumea IT. Si intamplator nu este un om religios, lucru pe care il are in comun cu Eminescu. Sa disconsideri oameni numai din cauza crezului lor este o limitare in gandire. Nu stiam. Am auzit multe teorii cu privire la moartea lui. Pacat de el, ar fi fost foarte bine pentru poporul roman daca si-ar fi dus viata pana la capat. |
|