Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2014, 10:53:04
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Cu regret constat ca doamna nu a inteles ideea iar trimiterea antitetica nu are legatura cu sensul celor scrise.O sa incerc sa va lamuresc pe scurt: expresia cu pricina se refera la momentul lapidarii,momentul pe care cu siguranta l-ati remarcat citind textul biblic pana la final.Expresia desemneaza reactia de final a evreilor,reactia lor la tot ce a spus Stefan.A fost descarcarea lor de frustrare,deloc singulara in istoria lumii.Prin urmare expresia nu se refera la Stefan ci la cei care l-au judecat.Prin ,,trimiterea antitetica"pe care mi-o indicati cel mult subliniati sfintenia lui Stefan,lucru pe care nici nu m-am gandit sa-l contest cumva,iar in ceea ce-i priveste pe opozantii sai ii faceti si mai vinovati decat am reusit eu sa-i creionez.Banuiesc ca nu doriti sa-i faceti mai buni :) dar cine stie,lumea poate fi plina de surprize.Cu aceea trimitere cam asta reusiti(uluitor as spune) daca schimbati sensul la ce am scris eu.Va multumesc oricum pr observatii.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare