![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
^^Si totusi, unde ai lasat a doua venire a lui Iisus, cand toti se vor scula dim norti, daca moartea e vesnica? Unde e vesnicia atunci?
offtopic:adventidtii nu cred in Judecata de apoi si invierea mortilor? |
|
|
|||
|
|||
|
În primul rând nu sunt adventist. Fac parte din Biserica Penticostală.
În al doilea rând nu am scris despre A Doua Venire a Domnului nostru Isus Hristos deoarece în topic este vorba despre viața de dincolo...dacă totuși dorești spune-mi și-ți voi spune despre a doua venire în măsura în care am fost luminat în urma unor studii. |
|
|
|||
|
|||
|
Pai nu este tot aia ? in sensul ca avem Biserica Ortodoxa si restul lumii ? Avem Biserica Ortodoxa si sectele.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Alte subiecte precum secte,culte,biserici...consider că se pot discuta într-un alt topic. Vă Mulțumesc! |
|
|
|||
|
|||
|
daca vrei sa fim "frati" treci la Ortodoxie.Si dupa ce primesti taina
Sfantului Botez, apoi atunci putem fi "frati".Pana atunci suntem persoane. |
|
|
|||
|
|||
|
Frate, eu nu pun accent pe apartenența la o anumită biserică. Dumneavoastră proslăviți același Dumnezeu și mărturisiți același Mântuitor ca și mine. Ce am împotriva dumneavoastră este că susțineți învățături care nu sunt conform Bibliei.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bine. Acum lasă-ne așa.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Restul, nush ce studiati. Citat:
voastre interese.Iar apoi asemnea unui virus, incercati sa faceti o copie a ereziilor voastre, pe oricine intalniti. PS:daca cauti adepti pe aici, nu o sa gasesti pe nimeni.Aici "satul" este pazit bine de "dulai "
Last edited by oaie_cugetatoare; 28.05.2014 at 18:10:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
o doctrina politica la baza, n-are nimic de-a face cu Dumnezeu) dupa care incep sa ciunteasca din Biblie lucruri care le convin.Iar cele care nu le convin le ignora.Este o platforma politica deghizata sub forma de cult religios. De fapt mai toate sectele sunt platforme politice deghizate sub forma de culturi religioase. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Exemplificați-mi o învățătură greșită pe care o practic eu.....exact așa mă gândeam și eu nu puteți pentru că nu mă cunoașteți. Dumneavoastră doar vă exprimați dezacordul cu unele învățături. Tocmai pentru aceasta este topicul, pentru a dezbate așa că să nu ne mai împiedicăm în diverse principii ale bisericilor/sectelor și să discutăm acest subiect în Lumin Evangheliei. Chiar vă rog, Mulțumesc! |
|
|