Citat:
În prealabil postat de ioana5760
Sa nu fim ipocriti! :)
Si tu daca ai avea bani si ti-ai dori acel telefon de ultima generatie ti l-ai lua. Ti l-ai lua pentru ca iti place, pt ca e de ultima generatie, ca e de calitate si pentru ca ti-l doresti asa sa fie. Nu cred ca ai zice "stai, eu imi iau unul model din anul 2000 pt bla-bla". Ti-ai aduna bani din munca ta ca sa-ti cumperi pentru ca asa ti-l dorest sa fie. Punct. Si nu vei fi judecat pt asta.
|
Hai sa nu fim ipocriti si sa spunem ce vrem la un telefon. Hai sa nu fim ipocriti si sa spunem de ce vrem ce are un telefon. Si hai sa nu fim ipocriti si sa spunem ce avem nevoie la un telefon.
Grav e ca s-a ajuns la generalizare. Si sa se creada ca toti vor acelasi lucru. Eu nu am un telefon la 20 de lei, dar nici nu imi schimb telefonul o data pe an si nici nu imi doresc ultimul tip de telefon. Nu am nevoie de toate bazaconiile de pe el. Si ma sperii prin metrou cand ma uit cum in drum de la munca (dimineata e prea aglomerat si nu e loc) cum toata lumea butoneaza telefonul. Sau si mai tare la masa, stau mai multi oameni si fiecare e cu treaba lui pe telefon. Deci nu vrea toata lumea cel mai scump telefon si nu e nevoie de mult efort sa renunti la a sta toata ziua cu ochii in telefon si a pierde vremea cu prostii.