![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mihail Neamtu este un sustinator indarjit al lui Basescu. Cam asta e principala lui platforma de pana acum.
|
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by Adriana Cluj; 03.02.2014 at 22:03:16. |
|
|
||||
|
||||
|
atunci sa inchinam un toast decadentei ciclice si inevitabile a Europei(doar ca acum o dansam toti hora valorilor progresive si europene).
Lautar, una de inima albastra. Rasu-plansu.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce e asta daca nu manipulare pe fatza de prost gust si pentru prosti? Uite-l pe cuviosul Capsali cu calugarii, oare or fi aia care a zis el ca i-au dat binecuvantarea pentru a candida? In mod sigur si Becali trebuie sa aiba una aseamnatoare pe pagina lui de Facebook. Daca ar sti bietii calugari de acolo unde a ajuns poza cu ei si pentru ce.. Inca un +1 pentru cei care cred ca implicarea Bisericii in politica (ma rog, in cazul asta, tararea ei cu latzul facebookului in arena politicii) este de prost gust.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 12:15:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mihai Neamtu este mult mai mult decat sustinatorul cuiva. El are propriile idei, pe care si le sustine. Si propriul partid: Noua Republica. Am postat linkul lor. Ai citit ce Program are N.R.? Dupa ce-l citesti, atunci mai discutam. Din cate am vazut, este un David, care se lupta cu Goliath. Bravo lui, ca in loc sa isi gaseasca un loc de munca in strainatate, a venit in Romania si se lupta pentru tara. Pacat ca multi inca mai sunt pentru dictatura si nu il apreciaza, sau nu il baga in seama. Timpul va arata care sunt adevaratele valori ale tarii noastre. Apa trece, pietrele raman! Sau, suntem atat de manipulati, de nu mai deosebim binele de rau?!? |
|
|
||||
|
||||
|
De ce cu "P"?
Apropo, am citit din statut. Mi-a sărit în ochi imediat următorul paragraf: Citat:
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 04.02.2014 at 09:51:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iudeo, da? Nihil sine Iudeo.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tocanita? Cred ca de foame nu mai intelegi si vezi numai fripturi peste tot. Cu asa pareri ne vor calari inca multi ani cei din PSD, spre bucuria ta, nu? Vad ca nu ai principii, dar de idei preconcepute nu duci lipsa. Ca tot romanul, care se crede ca e cineva. |
|
|
|||
|
|||
|
Era vorba de Programul Partidului Noua Republica, nu de Statutul Partidului Comunist Român.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu neaparat in sens pozitiv. Citat:
Daca nu il aprecizezi pe individ, inseamna ca vrei dictatura. Mai sa fie. Oare cum de nu ne-am dat seama, asta trebuie sa fie. Vrem dictatura, nu ipocriti. Dintre doua rele, cel mai mic. Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 12:16:08. |
|
|