![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Eu sunt doar un cetățean care analizează ofertele politice propuse. Și comentez. Am voie? P.S. Folosirea în exces a semnelor de întrebare/mirare nu duce automat la încărcarea cu mai mult adevăr a mesajului postat.
|
||||
|
||||
![]()
De ce cu "P"?
Apropo, am citit din statut. Mi-a sărit în ochi imediat următorul paragraf: Citat:
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 04.02.2014 at 08:51:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mizerabile. Nu-ti fac cinste. Last edited by Adriana Cluj; 04.02.2014 at 10:26:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iudeo, da? Nihil sine Iudeo.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Reprezenta" e cuvantul cheie. Daca il votez, sunt de acord sa ma reprezinte. Asta e nasol, nu ma simt reprezentat de unul ca el.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu neaparat in sens pozitiv. Citat:
Daca nu il aprecizezi pe individ, inseamna ca vrei dictatura. Mai sa fie. Oare cum de nu ne-am dat seama, asta trebuie sa fie. Vrem dictatura, nu ipocriti. Dintre doua rele, cel mai mic. Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 11:16:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce e asta daca nu manipulare pe fatza de prost gust si pentru prosti? Uite-l pe cuviosul Capsali cu calugarii, oare or fi aia care a zis el ca i-au dat binecuvantarea pentru a candida? In mod sigur si Becali trebuie sa aiba una aseamnatoare pe pagina lui de Facebook. Daca ar sti bietii calugari de acolo unde a ajuns poza cu ei si pentru ce.. Inca un +1 pentru cei care cred ca implicarea Bisericii in politica (ma rog, in cazul asta, tararea ei cu latzul facebookului in arena politicii) este de prost gust.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 11:15:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In plus, din cate vad cei din UDMR sunt mai morali decat cei din PSD. :| |
|
|||
|
|||
![]()
La atâta inverșunare si răutăți căte a reușit sa scoată la iveală din unii acest subiect, mă autocitez:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tanti, nu te-ai obosit sa pricepi nimic din ce s-a scris aici si ce anume au sa-i reproseze omului, ca nu e vorba de ochi bulbucati si camasa iesita din pantaloni.
Pentru tine, o poza cu cativa calugari e suficient, pentru altii, mai maturi, se pare ca nu. Un mic sfat: nu lasa anii aia sa treaca degeaba, ca la capitolul asta nu e ca in politica: "in turul doi" sau "la alegerile urmatoare".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 11:40:55. |
|