Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2014, 17:26:27
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul

ceferisti

cum as putea sa nu-l ajut pe un fost dom' impegat de miscare sau mecanic de locomotiva, cu care in urma cu 20 de ani am stat impreuna la manevra, sau pe un prieten bun, care este om cu mine, sau pe un vecin ?!

relatiile cetatenesti

Cu datele tale, m-aș orienta mai degrabă spre o tipă care colecționează trenulețe de jucărie sau insigne cu Stalin. Dacă te duci în vizită e simplu, câteva vagoane, locomotive, șine-macaz te scot din fâstâceala primului cadou.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2014, 17:52:52
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Atat ati retinut din ce am zis ?! Nu vad ce e rau in a respecta si a ajuta niste oameni care s-au dovedit a fi OAMENI cu adevarat! Iar despre nobila meserie de ceferist as spune mai multe, dar depaseste cadrul acestui topic!

Iar despre "primul cadou", nu stiu ce "fastaceala" va imaginati! Important e sa fie ceva de bun-gust, nu sa fie extrordinar de valoros! La o prima intalnire mi se pare de bun-simt si ca gest sa iei flori!
Cu alesul hainelor si a toaletelor pentru femei-aici mai greu ca si barbat sa te pricepi foarte bine!
Reply With Quote
Vechi 12.01.2014, 18:10:27
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Implicit

Citat:
Atat ati retinut din ce am zis
Atât, că-s selectivă. :))

Bine, voi pune deoparte exprimarea "relații cetățenești" care mă duce cu gândul la o estradă, o rotondă, un public, ovații și o bască agrară graseind puternic în fața microfonului, și voi răspunde atât de serios cât îmi permite caracterul. :))

Ca rezumat: ajuți doar măritatele fără să te încerce părerile de rău, iar pentru necăsătorite te năpădește amărăciunea că ia uite, dom'le, eu o ajut, iar ea apare la brațul maistrului din tura de noapte.

Citat:
daca o doamna casatorita imi cere ajutorul la o reparatie a unei instalatii electrice, ma duc sa o ajut asa ca intre oameni si vecini

sotia sau prietena/iubita

cand imi place de o femeie (care e singura), mi se pare normal sa actionez, sa-i spun ca as vrea sa o cunosc, sa o ajut cu ce pot! Nu am zis nicioadata de grabit lucrurile, de "fortat" nota, de o atitudine de aia posesiva, etc! Ne intalnim, discutam, stam la o masa, servim o prajitura intai, apoi cu timpul ne cunoastem, etc.

Last edited by stireana; 12.01.2014 at 18:13:10.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare