![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Mihai,nu cred ca la varsta asta trebuie sa-ti faci probleme...Te-ai mira sa afli cate fete cuminti sunt in tara asta,care intrunesc "conditiile" tale...din pacate,genul asta de fete nu se expun prin birturi,nu umbla hai-hui toata ziua,nu se "ofera" pe tava nimanui...de asta sunt greu de gasit...Ma gandesc ca ,pe forumul asta ti-ai putea gasi ,eventual,chiar si o soacra(glumesc).Deci roaga-te mult si nu-ti pierde speranta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu pot spune ca imi fac probleme, insa timpul trece pentru toata lumea... Criteriile pe care le-am exprimat in intrebare ar trebui sa fie banale, de bun simt, si sa se regaseasca in fiecare dintre noi fie ca suntem baieti sau fete... Deoarece stiu ca ,"nu umbla hai-hui toata ziua,nu se "ofera" pe tava nimanui...de asta sunt greu de gasit" m-am gandit sa intreb de modalitatile practice de a intalni persoana potrivita.. PS: Ce bine ar fi daca fetele din ziua de azi ar' semana cu mamele din ziua de azi:)...in modul asta cu siguranta as vrea sa imi cunosc mai intai soacra si apoi sotia (glumesc si eu:). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Că tot s-a adus vorba de internet, eu una n-aș exclude nici opțiunea asta. Cred că inclusiv aici pe forum sunt destule fete nemăritate care merită atenție. :) Trebuie însă ca de la întâlnirea virtuală, pe net, să se ajungă la întâlnirea față în față - care poate să lămurească mai multe aspecte în ceea ce privește persoana pe care ne-o dorim să o avem alături în viață. Mult succes îți doresc, să-ți scoată Dumnezeu în cale persoana potrivită și să ai un An Nou fericit ! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreau sa supere colegele de forum, insa (sau poate asa am avut eu ghinionul sa intalnesc) din pacate vad ca unele femeii sunt tare nehotarate (si nu vorbesc de adolescente-cand as mai putea intelege!, ci de femei mature- la 28-30 de ani), si parca nu stiu ce vor!
Daca-mi poate explica cineva (ca eu unul nu mai pricep!) ce "mentalitate" o fi asta, cand vorbesti cu un om, te porti civilizat (fara "aluzii" din prima direct la pat!), dai dovada ca esti serios, te implici, vorbesti cu cunoscutii ca sa-i gasesti un loc de munca unei persoane cu care vrei sa incepi ceva serios (vorba aia-iti pui obrazul in joc), ca dupa persoana respectiva sa zica ca o fi, o pati, ca se vezi pe aici si pe dincolo (fara sa-ti spuna vreun motiv cat de cat serios) si sa nu mai vrea safie cu tine! Am auzit multe femei ca cica "barbatii nu ar vrea sa se implice la ceva serios", dar tare mi-e teama ca e invers! Parca doi barbati cand stabilesc un lucru mai degraba se tin de cuvant (la o lucrare, o reparatie, etc, sau cand stabilesc sa se intalneasca la ora x in locul y)! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și nu poți ajuta un om fără să-ți dorești să-l vezi gol la tine în dormitor? Și nu poți să-i găsești serviciu unui om fără să te gândești cum i-ar sta cununiile pe cap? Și nu poți scoate un om din supărarea șomajului fără a-i cere o întâlnire în schimb? Frate, înainte de-a fi femeie, e om, bucură-te c-ai ajutat-o. Last edited by stireana; 12.01.2014 at 14:35:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred că ți-ar fi convenit ca fata să rămână cu tine doar din recunoștință că i-ai făcut un bine. Mulțumește lui Dumnezeu că te-a ferit de o asemenea păcăleală sentimentală și fata a fost, cât de cât, sinceră cu tine. Iar fapta bună "se pune", cel puțin în creștinism, dacă n-a primit recunoștința pretins cuvenită de la oameni. Fără să fie neapărat așa cum spun eu, s-ar putea ca nerăbdarea ta de a avea o relație cu o fată să-ți fie realmente o piedică în atingerea scopului.
|
|||
|
|||
![]()
Unde dai si un crapa!
1. De a ajuta oameni asta mi se pare absolut normal! Doar pe toti oamenii care i cunosc prin targu' asta (atat barbati cat si femei; cunosc oameni cu un caracter exceptional- atat simpli muncitori, cat si soferi, profesori, ceferisti, etc), atunci cand am putut sa-i ajut i-am ajutat fara nici o problema, si fara a astepta nimic in schimb! De exemplul cum as putea sa nu-l ajut pe un fost dom' impegat de miscare sau mecanic de locomotiva, cu care in urma cu 20 de ani am stat impreuna la manevra, sau pe un prieten bun, care este om cu mine, sau pe un vecin ?! Aici merg pe ideea: esti om cu mine, sunt om cu tine! Esti porc cu mine, atunci ura si la gara! Aici m-am referit in general la relatiile cetatenesti cu oamenii, cu vecinii/vecine, cu diverse cunostiinte, etc., cand nu sunt implicate chestiuni de natura sentimentala. De exemplul asa ca intre vecini daca o doamna casatorita imi cere ajutorul la o reparatie a unei instalatii electrice, ma duc sa o ajut asa ca intre oameni si vecini, fara sa ma gandesc la alte treburi! Sau nicioadata (ar trebui sa fiu tampit la cap!) nu as putea sa ma gandesc la alte treburi cu sotia sau prietena/iubita unui om care e prieten bun cu mine, care a fost om cu mine! E cea mai mare magarie si prostie in accelasi timp sa pierzi un prieten adevarat , din cauza unei prostii de moment. 2. Insa atunci cand sunt implicate chestiuni de natura sentimentala, si cand imi place de o femeie (care e singura), mi se pare normal sa actionez, sa-i spun ca as vrea sa o cunosc, sa o ajut cu ce pot! Nu am zis nicioadata de grabit lucrurile, de "fortat" nota, de o atitudine de aia posesiva, etc! Ne intalnim, discutam, stam la o masa, servim o prajitura intai, apoi cu timpul ne cunoastem, etc. Insa aici am intalnit doua atitudini foarte ciudate: -fie acel gen de femeie care refuza si o banala intalnire sau discutie, ; -fie acel gen care, dupa ce ai apucat sa te cunosti cat de cat, dupa ce te-ai intalnit si ti-a spus ca ar vrea sa mearga spre ceva serios, ai stat de vorba ca omu', si fara ca tu sa fi comis vreo "gafa" majora, si fara nici o explicatie cat de cat rezonabila, brusc se razgandeste si zice ca nu mai vrea sa continuati! Aceasta nehotarare nu o inteleg! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu datele tale, m-aș orienta mai degrabă spre o tipă care colecționează trenulețe de jucărie sau insigne cu Stalin. Dacă te duci în vizită e simplu, câteva vagoane, locomotive, șine-macaz te scot din fâstâceala primului cadou. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar în cazul al doilea, așa cum zicea și Mihailc - fata poate chiar ți-a făcut o favoare spunându-ți clar că nu o (mai) interesezi. De ce să se ascundă după deget, dacă asta este ceea ce simte. Nu e nehotărâre, dar pur și simplu poate nu corespunzi cu ceea ce își dorește. Nu-ți face sânge rău că nu înțelegi, femeile pot fi foarte complicate. :) În fine, nu dispera, că are Dumnezeu ceva și pentru tine pus deoparte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, chiar si inaltimea de exemplu - in unele cazuri cel putin. Ca nu-ti dai tu seama ce este si nu poti obtine o explicatie, e partea a doua. De obicei, daca se intampla repede repede, e o chestiune de ordin fizic.